Какви средства трябва да вложа за да постигна този ефект?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Съб 06 яну 2007 21:07

Стига бе хора кви калници кви брони!?Бронята се заглажда и става същата като на снимката (80лв ми взеха в Девил) и решетката за 10лв се маха емблемата или за да е качествено се купува за 80 някъде!кви калници, на този на снимката са същите като оригиналните!Колкото до фаровете просто го предложих вместо да набива 150 -200 за намръщване на капака, да си земе едни и да добие още по изродски вид,пък и за фаровете парите не само за гъзариика там си има и други предимства!

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Нед 07 яну 2007 1:14

дааам и според мен с едни фарове хубави, както и със заглаждането на бронята, но все пак да има и някъв мигач изнесен във фара и с решетка без емблемата ще стане доста сполучливо :)

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Съб 10 фев 2007 21:39

Може да се правят бая неща май , ама треат и кинти ;) ( все пак и да е качествено) За това най-добре както са написали колегите- готини фарове на първо време :) ... после може и bad look , и .....

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Съб 10 фев 2007 22:32

haitian™ написа:Може да се правят бая неща май , ама треат и кинти ;) ( все пак и да е качествено) За това най-добре както са написали колегите- готини фарове на първо време :) ... после може и bad look , и .....

Колегата е много прав за твоя проек първо и наи важно трябват фарове.Щом си решил да махаш мигачите от бронята ще ти трябват фарове с вградени мигачи.
От мен успех в начинанието :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”