Мараба,
да питам знае ли някой къде могат да ми барнат Vento-то с една вежда, че да изглежда като това на снимката? Ама да пипат хората добре, да изглежда професионално. И по принцип как се слага тя? Ако някой знае да пише. Мерси предварително.
http://www.vento-fans.de/index.php?typ= ... r/1104.jpg
въпрос за лек 'тунинг'
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Volkov написа:Добре я кажи място където боядисват такъв тип пластмасови брони!!?
Всеки един бояджия може да го направи. Та това е нещо елементарно. Ако повърхността на пластмасата не е достатъчно добра се праска един шприцкит, после много ситна шкурка или шкурка 2000 и боядисваш. После лак (ако боята е металик). Аз без да съм майстор мога сам да си го направя
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
versace написа:Volkov написа:Добре я кажи място където боядисват такъв тип пластмасови брони!!?
Всеки един бояджия може да го направи. Та това е нещо елементарно. Ако повърхността на пластмасата не е достатъчно добра се праска един шприцкит, после много ситна шкурка или шкурка 2000 и боядисваш. После лак (ако боята е металик). Аз без да съм майстор мога сам да си го направя
Брато обиколих доста майстори бояджии и всичките ми казаха че това се постига с доста солидна финансова подплатеност, защото трудно се напасва боята за металик!!! върху пластмасата!! и ми казаха че не си заслужава парите, и аз затова се отказах, но инече наистина е красиво!
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за лек 'тунинг'
mitzaka написа:Мараба,
да питам знае ли някой къде могат да ми барнат Vento-то с една вежда, че да изглежда като това на снимката? Ама да пипат хората добре, да изглежда професионално. И по принцип как се слага тя? Ако някой знае да пише. Мерси предварително.
http://www.vento-fans.de/index.php?typ= ... r/1104.jpg
имам ги и двете вежди за вентото и горната и долната .... цената на горната е 30 лв с перфект качество ....