Леко смъкване на г2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 14 яну 2008 14:37

единия вика режи други събирай от закуски(това не разбрах заяждаш ли се или)?работата е че като сложа 15" се вдига малко колата с 14ките не е толкоз зле ама...

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пон 14 яну 2008 14:53

Да ти кажа карах с предни спортни пружини -60мм на обикновенни амортесйори и заминаха много бързо да неговорим че в яка дупка удря направо в шоковия тампон :?

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Пон 14 яну 2008 15:55

Аз също преди карах обикновени пружини на нормални маслени амортесьори,по принцип става но само временно докато събереш парички за цяло окачване,возията особено на натоварена кола е ужасна и удря в тампоните ,ако ползваш колата без да я товариш и караш внимателно по дупките може да изкараш няколко месеца.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 14 яну 2008 15:58

В момента съм с окачване на Суперспорт ново закупено от германия.Преди него съм пробвал какво ли не.Спортна пружина на обикновен амортисьор е ад няма по гадно нещо.Получава се луфт между амортисьора и тампона пружината е доста по къса и за това.този вариант аз не го одобрявам.Бях очарован от стойката на колата и возията и стабилноста от рязани с 1.5 витки пружини от пасат.Колата си запазва меката возия и става много стабилна с обикновенни амортисьори маслени.Така че мой съвет е ако ще режете режете пасатова пружина защото е много твърда и от там се получава меката возия и стабилноста.Но пак казвам най доброто е цяло окачване амортисъор и пружина виж в комерсиален обявите на doktora_gti http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=32654

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 14 яну 2008 17:18

Smoke написа:единия вика режи други събирай от закуски(това не разбрах заяждаш ли се или)?работата е че като сложа 15" се вдига малко колата с 14ките не е толкоз зле ама...

Не се заяждам, шегувам се :wink: Исках да ти кажа да събереш някой лев за читави пружини и амотрисьори, вместо да се занимаваш с аматьорски изпълнения :wink:

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Пон 14 яну 2008 19:41

колеги окачване има и при това мн добро пробвал съм с това но е ок ако карам извън града по магистрала а за това ,че сваля и отваря доста колата няма спор но за град :(
Изображение
Изображение

Върни се в “Оптичен тунинг”