Golf_Blade написа:Честно да ти кажа пич,ако сложиш на голфчето ББС-а със едни фланци ще извади много по яка стойка! Не,че джантите които си полирал са грозни,напротив,но просто не му ходятДали ми се струват мали,но за мен лично ББС-а си е ББС!
koko_GTI написа:Tishku написа:Справили сте се добре с нея! Оригинално е, кефи!! Само че сега някак не си пасва с останалата час от колата(лайсни вежди задна броня)..koko_GTI написа:zig-zag написа:Като идея и работа еваларка.Обаче бронята стои някак празна,но може би това е целта.И пак браво.
идеята беше да се изчисти максимално бронята:):) Помисли и над това
мисля да ги боядисам веждите и лайсните, а задната броня няма да я пипам поне за сега. имам една друга идея за задна броня , но като реализирам проекта- ще споделя
DJU написа:ах ако ви нямаше вас иаз откъде щях да си открадвам идейки и за моето возило,прекрасна е станала чакам и идейка за задната броня успех
имаш нещо вярноalpine написа::lol: Който се труди през зимата ще кара на пролет със задоволство
alpine написа::lol: Който се труди през зимата ще кара на пролет със задоволство
di4evv написа:......alpine написа::lol: Който се труди през зимата ще кара на пролет със задоволство
май и някаква самоирония долавям в думите ти
di4evv написа:пак ше се прайм на заварчици с поялника ме съмнява
alpine написа::lol: Който се труди през зимата ще кара на пролет със задоволство
май и някаква самоирония долавям в думите ти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта