Bi - Xenon Projector на VW Pasat B 3 - проект
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Bi - Xenon Projector на VW Pasat B 3 - уникален проект
Ами не сте ме разбрали правилно. И заводските лупи имат по-малки размери, предполагам, ще светят като китайчето на снимката. Според мен е напълно възможно оттам да иде цялата разлика 

- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
mravka_s_passat написа:И аз искам на лс от къде тези лупи да намеря?
колега имаш л.с.
Колега, можеш ли да дадеш точния размер на лупата? Става въпрос само за диаметъра на лупата колко сантиметра е? Благодаря предварително !!!
Колеги много не ми стана ясно това Ф100 на шкурката и камбанката няма ли проблем от доста истъняване на стъклото може ли да се прави с 50
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
vasex написа:Колеги много не ми стана ясно това Ф100 на шкурката и камбанката няма ли проблем от доста истъняване на стъклото може ли да се прави с 50
Мдааа стъклото изтънява.Мойто го пукна една ес класа при опит да я настигна.Опита беше положителен,но и стъклото беше пукнато.
Сега съм с това

е тия фарове брат са свирепи ама за сега няма финанси иначе зимам и аз такиа 

А колеги дайте малко инфо с какво да изшлайфам оребрението че ми предлагат абразивен диск за малак флекс на Ф100 не е ли много или някой да предложи с нещо друго плс 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
След шлайфане на оребрението стъклото олабва жилата.
- kaloqn84
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги прочетах цялата тема и се навих да правя и моите фарове така но видях и нещо друго в нета за което не знам дали си заслужава http://www.avtosklad.bg/tuning-farove-z ... cat14.html някой да знае нещо повече?
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Не колега, доста са зле на външен вид (да не се обиди някой собственик на такива де)! Хромираните изглеждат по-зле от по-тъмния вариант на живо, от 10 метра е ок, но приближиш ли се става
. Супер много си личи, че не са оригинални - евтина пластмаса, светят чат-пат нормално иначе - зависи все пака с какво състояние фарове ги сравняваш де, виждал съм Пасати с такива...по-добре за още някой лев отгоре оригинални двусекционни втора ръка 

- stefan4o
- Контакти:
kaloqn84 написа:здравейте колеги прочетах цялата тема и се навих да правя и моите фарове така но видях и нещо друго в нета за което не знам дали си заслужава http://www.avtosklad.bg/tuning-farove-z ... cat14.html някой да знае нещо повече?
Не е нормално да се изръсиш 400лв. за китайски фар и да го сложиш на кола, чиято пазарна цена е колкото три комплекта такива китайски фарове.
- kaloqn84
- Автомобил:
- Двигател:
ами като проверих цената на лупите за вграждане и като си сложа парите за метериалите които ще вложа и идват на цена близка до тези но с риск да счупя стъклото и да се провали изпиляването.интересува ме дали някой знае как светят дали са като тези лупи за вграждане или са по зле?
- stefan4o
- Контакти:
По различни мнения от форума и видяната разлика от китайска лупа и такава от Х5 моето мнение е, че от заводската лупа трудно се намира по-добро. Т.е. ако се върна две години назад, когато си правих моите и имам вариант за готов фар, китайски с лупа, пак бих предпочел да си ги направя сам от лупите, които ползвах (от Мерцедес). Поне моето впечатление е такова, дали е субективно или обективно, нека кажат тези, които са имали и двата варианта 

Един приятел си смени фаровете на Аудито А3, с фарове Депо, но стокови и с лупи на късите!
Моето мнение е , че не светят така както би светнала истинска лупа!
Пробвахме и с хубави кришки и с ксенон, ... не става, няма светлина достатъчно на пътя
Тази вечер той си прехвърли лупите от Хелите и каза че се е пооправило положението!
Моето мнение е , че не светят така както би светнала истинска лупа!
Пробвахме и с хубави кришки и с ксенон, ... не става, няма светлина достатъчно на пътя

Тази вечер той си прехвърли лупите от Хелите и каза че се е пооправило положението!
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От известно време аз съм новия собственик на лупите и мога да кажа че съм много доволен от тях.
Съгласен съм да застанем кола до кола с други лупи и да преценим разликата.

Съгласен съм да застанем кола до кола с други лупи и да преценим разликата.