Black Bandit - Edition :)
Re: Голф 3 от Ямбол ;)
Има си и други начини колеги
отива се до фирма която се занимава с подмяна на авто-стъкла и се издава бележка (която е към 20 , 25 лева) че автомобила е с оригинално затъмнени стъкла и проблема е решен 

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
може и така да е не съм толкова запознат
иначе яко е станало 
П.п. задния затъмнен ли ти е ?

П.п. задния затъмнен ли ти е ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
пич фабрично/''оригинално'' затъмнени стъкла с фолио няма,да не говорим че колата е голф в напреднала възръст.Приготви си по добре 20кинта за всяка стоп палкаY.J написа:Има си и други начини колегиотива се до фирма която се занимава с подмяна на авто-стъкла и се издава бележка (която е към 20 , 25 лева) че автомобила е с оригинално затъмнени стъкла и проблема е решен
Да за жалост се издава бележка но само на коли на истина с оригинални затъмнени стъкла , другия вариант е при всяка срещната патрулка да се свалят и 2-та джама 
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
има и друг вариант който излиза обаче по скъпо ... сваляш джамовете и ги караш да ти ги затъмнят ... тогава ще ти издадат такава бележка ама като цяло излиза много леф ...
хаха и това е идея
Y.J написа:при всяка срещната патрулка да се свалят и 2-та джама
хаха и това е идея

vw__fen написа:Y.J написа:при всяка срещната патрулка да се свалят и 2-та джама
хаха и това е идея
И един приятел си мислеше че това е идея ама си го отнесе

- Golf4Turbo
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AUM
дано не те спрат иначе спират колата от движение.. а след това минаваш нов технотест в кат естествено без да са затъмнени стъкла. а да а зада го минеш ти искат бележка от платен данък на автомобила
поне така стоят нещата в кат варна 
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Golf4Turbo написа:дано не те спрат иначе спират колата от движение.. а след това минаваш нов технотест в кат естествено без да са затъмнени стъкла. а да а зада го минеш ти искат бележка от платен данък на автомобилапоне така стоят нещата в кат варна
Имам един познат дето така си беше затъмнил предните.Като го спреяха господата
и си тръгна с една хубава лепенка на предния джам "спрян от движение" Не му помогнаха нито пари нито познати.А иначе най редовно гледам служители на КАТ дето си карат колите със цялосно затъмнени стъкла...Нищо ново,за едни може за други не може

Колеги стана време за малко почивка с моята тема, понеже заминавам за морето да работя , а няма къде там да държа колата на сигурно. За това решихме лятото да я покрием с брезент и да си отдъхне малко
Септември месец продължаваме с нови сили.
Имаше тези дни малки промени, но са дребни смяна на страничните мигачи и тем подобни ....
Това е за сега колеги

Все още не е покрита , последна радост
Септември месец продължаваме с нови сили.
Имаше тези дни малки промени, но са дребни смяна на страничните мигачи и тем подобни ....
Това е за сега колеги

Все още не е покрита , последна радост
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
ще съжаляваш че не си я взел със себе си 
Колега и да я взема няма къде да я държа и трябва да я спирам на улицата пред квартирата, а като знам като почне сезона каква е лудница в Китен, ще има тоз минал я одрал ония минал са облегнал, пък и вечер като се напият не знаят кво праят. Мисля че няма да съжелявам 

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
само не е оставяй в тази трева ... че няма да можеш да е видиш ... тревата ще стане по висока от колата 

- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
не я покривай с нищо колега, все ще се намери желаещ да я разкарва докато те няма
наистина много добре направена 3-ка 
наистина много добре направена 3-ка 
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Y.J написа:Колега и да я взема няма къде да я държа и трябва да я спирам на улицата пред квартирата, а като знам като почне сезона каква е лудница в Китен, ще има тоз минал я одрал ония минал са облегнал, пък и вечер като се напият не знаят кво праят. Мисля че няма да съжелявам
Много добро решение си взел от личен опит и аз ти казвам да не я зимаш тъй като едно лято като бачках и аз в китен(впрочем драсни едно лс къде точно ще бачкаш или си за първа година там