Таблото няма да го боядисвам цялото, както казах по-горе

t.manolov написа:Ох колеги от толкова ходене по болници и полиции не ми остана време да споделя с вас..
Та какво стана.. ами карам си аз по пътя с 50 км/ч и отзад ме застига една Хонда Сивик с около 100-120 км/ч и имаше коли в насрещното и не можа да ме изпревари и по едно време ме изпревари и от там почна да ме засича и да намаля така, че да спра. Изпреварих го аз по едно време и тоя си кара яко зад мен на 10-20 см от задната ми броня и стигам едно училище там има легнал полицай и пешеходна пътека, аз намалих почти спрях ( на тротоара имаше 100-150 деца!) и тоя ме изпревари и спря рязко пред мен. И слизат 3-ма младежи му 20-25 години и почват да ритат по колата, отвориха ми 2-те врати и ме ритаха от ляво и от дясно и с юмруци ме налагаха. Биха ме там каквото ме биха, потрошиха колата колкото можаха и се качиха в тяхната кола и заминаха. Аз тръгнах да звъня на 112 и в това време дойдоха 2-ма полицаи на мотори и така.. Понеже имаше много свидетели и казаха номера на полицията и още снощи ги намериха и си признаха всичко. Аз си извадих медицинско и сега ще ги съдя до дупка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта