ок и аз с нетърпение чакам да продължа започнатото но ккато знаете сичко опира до финанси затова че сигорно ще започна кам маи месец и обещавам да ви пиша какво съм направил
хахахах да колега.Тои може и за лодка да стаа с тоя звук ама не базикам се.Там обичаме да ходим с приятелката ми далеч от сички и така любимото ни местенце както се казва
на снимката която видях барабана си пролича че е със спрей , но това не е най-добрият вариянт ! Най-добре щеше да е със боя за спирачни апарати или там с някаква друга боя ( не пречи дали не е специялно за апарати ) може и със спрей обаче да е за високи температури
Така колеги тази вечер се реших да пусна и продължението на темата.Колата няма много новости по нея,но все пак е нещо и ми костваше доста парички.Когато я купих от колегата колата беше с изтървал амортисьор-ляв.Наложи се да сменям окачване,но преди това смених съединителя понеже вече беше издал бого дух и едвам потеглях.След смяната на съединителя колата вече вървеше коренно различно и много и се кефих но макар и да вървеше добре нямаше как трябваше да сменя окачването.Поради финансови причини,тъй като завършвах тази година и пръсках много пари за балове и куп други неща нямаше пари за нещо хубаво и спортно,и реших да и сложа нормално окачване с нормални пружини,тъй като честичко ходя до село,а пътят там е ужасен и затова реших да го направя така.След като се смени окачването колата има коренно по-добро возене,макар че не е ниска вече,за което съжалявам и самия аз,но за напред мисля пак да е по корем,но има време возията и е супер.Муцуната и нещо не ми харесваще беще много нормална реших да ги махна тези вежди на фаровете и да и сложа един BedLook (мисля че така се пише )за да се намръщи малко.Но преди да сложа BedLook-а,когато я купих от колегата,той ми я продаде със зимни гуми и стоманени джанти със скромните финанси от предната ми кола,които бях събрал и купих едни джанти 15-ки с гуми 195/50/15 и колата доби много по-хубав вид.След като се наслаждавах на музиката и,един слънчев ден усилвателят ми прецака говоритела и се ядосах и продадах усилвателя,а говорителя го дадах на един приятел да го пренавие,тъй като аз не исках да се занимавам,а пък са ми казвали,че когато един говорител се пренавие не свири по същия начин.След като събрах парички отидох до технополис и си купих усилвател пайнер,мисля че е най-новият модел които е излязъл и говорител сони 15-ка X-Plod.Имах малко проблеми,които изникнаха по колата и ги отстраних естествено,те също ми костваха доста финанси.Поради това че колата ми стои пред блока,а не в гараж и пред блока няма много място за паркирване една вечер я паркирах малко на завоя и някои простак ме е ударил и то не леко и сега имам да изправям малко ламаринки.Последното нещо което направих по нея е:тъй като чичко полицай ми правеше много забележки,че колата била много шумна,се наложи да сложа едно гърненце.Засега до тук ще се пробвам да кача снимки но незнам дали ще мога,ако не мога ще помоля някои да ги качи.Ще съм му много благодарен.Предстоящи промени по колата са: 1:Изсипване на колата по корем 2:Нови фарове двусекционни с вграден мигач 3:Прагове тъй като тези са започнали да гният 4:Премахване на копчето за отваряне на багажника 5:Премахване на блендите на бронята и лайсните от вратите.
Браво колега харесва ми как продалжаваш проекта аз има няма вече седмица и повече сам в бг ще званна за кафе да му се порадвам и живот и здраве ще искоча и аз сас едно голфче малко по паргаво и го почвам
Здравейте колеги от доста време не бях писал в темата но поради ред причини просто не ми оставаше време.Сега нека да напиша новите неща който има по колата: 1.Запълване на стария бед лук кит и изравняване с капака. 2.Премахване на лайсната на задната врата за отваряне на багажника. 3.Запълване на дупката на теглича която ме дразнеше доста. 4.Кристални фарове на ФК angel eyes засега без ксенон но скоро време се надявам да има. 5.Така търсените от мен 9 джауа джанти с който се сдобих при едно ходене до Варна но си заслужаваше и ефекта е на лице.Джантите са марка RH предните са 7,5j задните 9j. Но нека да ви покажа крайния резултат който лично мен много ме задоволява.
Последна промяна от Th3_Storm на Сря 10 ное 2010 9:39, променено общо 1 път.