Kолега,просто в Пазрджик не знам кой майстор щеше да го направи качествено Иначе ако ги бях раздул със сигурност щях да махна и лайстните на вратите Но и така с цвета на колата никак не са лоши
Сандо колата е станала супер в това спор няма.Просто човек иска ли нещо и влезе ли му мухата в главата всичко става много бързо Защо не снимаш колата заедно с Голфа на твоя приятел.Знаеш за кой Голф говоря
Е разбира се че беше пернишки... Много идеи съм взел от него,за което благодаря на бившия му собственик от Перник ей мн. готин Пич,въобще не му се продаваше Изобщо в Перник си ги тачат голфчечтата,почти не знам лоши голфове от там
Колега имам два въпроса но първо поздравления за красивия голф мн добре е станало всичко искам да те попитам колко ти струват праговете и огледалата ще съм ти мн благодарен поздрави
Какво по-хубаво от "Изчистения вид" . Аз даже и лепенката ( фау ве клуб ) нямаше да слагам на задния джам , ама нали трябва да се познаваме кои е клубен ( нече няма и такива които не влизат в форума и пак имат стикер) И все пак ти си правиш колата , ти си даваш парите , и ти си избираш как да изглежда тя