ето какво се случи тези дни, изцяло претапицирани седалки, нов таван от син алкантар, за съжаления нямам снимки на салона преди това, за да се види разликата. Очаквам тапицера да е направил снимки, и ще споделя за да видите разликата. Волана и маншона на скоростния лост не са пипани, защото инженерите на VW са се постарали перфектно, и за сега няма да се пипат.
аз лично Боби имам две забележки 1.защо тоя салон не изпанат а е така набран? 2.ЛИЧНО на мен не ми харесва че си развалил уникалността на салона и една идея залепи същия плат като на тавана по уплатненията
1. кожата ще се опъне, така обеща тапицера, ако не ще я прави отново 2. за съжаление, това е най-близкото до оригиналния вид. Просто кожата беше много захабена, и всякаква поддръжка не можа да го запази. Скъса се на много неприятни места, а на скъсани седалки не се седи.
Всичко е станало много готино,забелязах само едно че щампите Colour Concept по средата на рекарото дето са изчезнали при претапицирането иначе е доста хубаво и аз съм правил кожен салон отначало е така при първото хубаво напичане на слънце се опъва супер и няма да го познаеш
дам, за съжаление надписа липсва...просто няма как да се щампова на изкуствена кожа, а естествената няма такъв цвят синьо. Заради това се спрях на изкуствена кожа. Салона почна да се изпъва, когато стане по-топло ще се изпъне до гладко. Без черното покрай синия гръб на седалката, защото там е направено нарочно за да се постигне контраст с корите които са с леки гънки.