Jetta MK2 Coupe GTI 8V... --> 139 KR 16V
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Една Jetta Coupe....
Аз на тази джета виждам единствено един BORBET A 16*9 с гума 195/45 и да лази и направо ще стане извращение 

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
golfmk1 написа:Аз на тази джета виждам единствено един BORBET A 16*9 с гума 195/45 и да лази и направо ще стане извращение
Нали... и аз виждам много неща за колата, но всичко опира до пустите ФИНАНСИ. Всичко с времето си...
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
VW-Jetta-1.6 написа:golfmk1 написа:Аз на тази джета виждам единствено един BORBET A 16*9 с гума 195/45 и да лази и направо ще стане извращение
Нали... и аз виждам много неща за колата, но всичко опира до пустите ФИНАНСИ. Всичко с времето си...
подкрепям - с пари всеки може - който има мераци но му липсват кинти, пипа по малко но славно и все някога достига до даден резултат, но в крайна сметка се радва повече от другите (паралийте) на постигнатия ефект...
Извинявам се заспама
- pavkomk2
Хайде най-накрая да ми остане малко свободно време за да кача снимки на новото ми таванче.
:
Ето го и него...

Стана просто супер нямам думи. Никаде неличи че е заваряно или нещо подобно толкова добре се сля боята със другата дори и недели
Страшно съм доволен.
И нещо друго всеки знае колко е гадно да нямаш уплатнения на вратите по точно на гумените лайстни моите толкова бяха изгорели, че като махах лайстните на тавана и се пръснаха, а пък е малко зор да намеря нови.. ето за това говоря

[img][img]http://prikachi.com/thumbs/786/3864786.jpg[/img][/img]
Зачистих ги хубаво с остро ножче да се махна старата част от моето уплатнение, но преди това си бях намерил такива уплатнения от една авто морга бяха толкова мекички, че нямаше как да не ги сваля и сложа на моята... ето ги и тях

Това е мисля, че стана доста добре. За лепенето използвах лепило ЛОКТАЙТ има два вида обаче гел и обикновенно аз и от двата ползвах едното на едната врата другото на другата
да видим кое ще падне по бързо. :004: Надявам се да ви е харесала колата с новата визия.

Ето го и него...

Стана просто супер нямам думи. Никаде неличи че е заваряно или нещо подобно толкова добре се сля боята със другата дори и недели

И нещо друго всеки знае колко е гадно да нямаш уплатнения на вратите по точно на гумените лайстни моите толкова бяха изгорели, че като махах лайстните на тавана и се пръснаха, а пък е малко зор да намеря нови.. ето за това говоря

[img][img]http://prikachi.com/thumbs/786/3864786.jpg[/img][/img]
Зачистих ги хубаво с остро ножче да се махна старата част от моето уплатнение, но преди това си бях намерил такива уплатнения от една авто морга бяха толкова мекички, че нямаше как да не ги сваля и сложа на моята... ето ги и тях

Това е мисля, че стана доста добре. За лепенето използвах лепило ЛОКТАЙТ има два вида обаче гел и обикновенно аз и от двата ползвах едното на едната врата другото на другата

Последна промяна от pavkomk2 на Вто 29 окт 2013 19:18, променено общо 2 пъти.
- pavkomk2
Последна промяна от pavkomk2 на Вто 29 окт 2013 19:19, променено общо 1 път.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Голяма красавица се заформила, кога ще дойдеш на габровска среща да я покажеш?
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
уникат 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Единственото което и липсва според мене са лайстни по вратите и заднитe панели.Това обаче е въпрос на виждане,пък и намирането им в България сигурно ще е приключение.Поствам ти една снимка,виж я и помисли по въпроса.

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Намирането според мен не е проблем 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
двуврати голфове да искаш 

- pavkomk2
Последна промяна от pavkomk2 на Вто 29 окт 2013 19:20, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, сега видях, че го продаваш коженото салонче. Не го приемай като упрек или от сорта. Но държа да ти кажа, че си взел правилно решение, понеже лятото с такъв салон на кола без климатик ще ти е много тегаво и потно 

- pavkomk2
stefan4o написа:Колега, сега видях, че го продаваш коженото салонче. Не го приемай като упрек или от сорта. Но държа да ти кажа, че си взел правилно решение, понеже лятото с такъв салон на кола без климатик ще ти е много тегаво и потно
Ами да от една страна си прав от друга не... все пак кожата си е кожа. По принцип мен не ме барка лятото или зимата важно е кефа

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
колега супер е джетата .мислил ли си за отворите на ножа -да измислиш нещо да не седят така отворени отзад-оригиналните въздухоотводи примерно или нещо такова.щото на мен ми седи малко като подарен тоя нож така
- pavkomk2
martineli написа:колега супер е джетата .мислил ли си за отворите на ножа -да измислиш нещо да не седят така отворени отзад-оригиналните въздухоотводи примерно или нещо такова.щото на мен ми седи малко като подарен тоя нож така
Замислил съм много неща колега