Bose написа:Стойката на голфа се промени корено,а след като се направят и нужните фланци ще стане екстра.Радвам се че джантите отидоха в друг ентусиазт,с здраве да си ги караш
БЛАГОДАРЯ ТИ

Bose написа:Стойката на голфа се промени корено,а след като се направят и нужните фланци ще стане екстра.Радвам се че джантите отидоха в друг ентусиазт,с здраве да си ги караш
Th3_Storm написа:naidobriq7 написа:Th3_Storm написа:Онзи ден те видях на паркинга на мола в бс(беше забравил габаритите надявам се да е нямало проблем)джантите са уникални лично аз имам същите и ги карам с фланци да те питам само така ли ги взе или ти си полира бордовете??
Здравей , джантите ги взех така от колегата "alpin" . А в мола пих кафенце с колегата "BS" от Бургас , аз често съм в градът ви (приятелката ми е от Равнец), ще се радвам някой ден да се съберем и да пием кафенце или
Следвашия път като дойдеш виж дали колата ми се подвизава някаде пред централния вход гореако си с Никола кажи му да ми звънне той ми има номера а ако не мини покрай кфс-то и питай за колегата с червения голф аз ще изляза
а иначе наживо и с тези джанти е супер.Успех.
skary9 написа:Точните джанти![]()
С какви гуми си ?
vandesign написа:Тече давай снимки с новите капли, че нямам търпение да ги видя.Незнам ти как издържаш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта