MK4 GLS

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Re: MK4 GLS

Мнениеот Supawiza » Съб 17 сеп 2011 18:31

Колата наистина е хубава и снимките защото според мен те правят тоя уоу ефект но има и доста други които в моите очи по нищо не отстъпват,че да не кажа и по-добри като пример може да се даде:GALIANO,JoroKN,Aprilia,Crank666,kirilex и т.н дори в момента има една в продава-автомобили страшен екземпляр на Голф 4 тази на RS-MAD a.k.a Венци(Маднеса).
Аз като гледам по снимките на колегата даже задната броня си е сток не е Р32 тоест пакета не е пълен Р.
Ако трябва да бъда честен в тая кола ми харесват джантите и окачването.

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Съб 17 сеп 2011 22:16

колега simkolev добре дошъл в BG... :Mr Green Fun

tero_vw_1988
Автомобил: Golf3
Двигател: TDI AFN

Мнениеот tero_vw_1988 » Съб 17 сеп 2011 22:24

d.borimirov написа:колега simkolev добре дошъл в BG... :Mr Green Fun

Приказка на място :да:
Още малко ще кажете,че има и коли сток по-добри от тази :banghead: Бива негативизъм ама чак толкова :dummy: :не:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 17 сеп 2011 22:40

Точно такива постове и очаквах mhihi особено ироничния на колегата 'д.боримиров' :bowdown
Извинете че вместо да изпъшкам както всички други от останалите 7 страници погледнах по-реално на нещата :roll: Критиката ми (ако може дори и критика да се нарече) е към колегите които напълниха 7 страници с пъшкания, имам чувстовото че някой като каже ох и всички след него нещо като по инерция почват да повтарят едно и също :shock Като стадо с овце :banghead:
Никъде не намерих кусур или нещо друго в колата на колегата симколев, напротив ако прочетете отново поста ми ще видите че казах че е хубава, момчето каза че колата непрекъснато се развива, това е нещо което още повече може да ни радва, поредният хубав екземпляр.
И само за ваша информация за разлика от мнооого от хората тук се радвам на всеки нов екземпляр точно от този модел, защото можем да обменяме опит и идеи с колегите, моета кола се развива благодарение и само на идеите които съм черпил по форуми (този както и много чужди) от проекти като тези които изброи Supawiza както включително и неговия (да не кажа че мисля да му изкопирам силовата част :Mr Green Fun ) За това тънкия намек за завист или нещо подобно просто тука не минава, пробвайте някъде другаде. айде със здраве :drunk

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Съб 17 сеп 2011 22:55

Не искам да ме разбирате криво.Колата определено е хубава но това съвсем не означава, че ще бъде най-красивата 4-ка по нашите земи.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 17 сеп 2011 23:01

Каквото и да си говорим колата си е типично U.S изпълнение, които доста се различават като визия, излъчване, идея от E.U изпълненията. Всеки който е отделил достатъчно време за да разглежда снимики и е вникнал по някакъв начин, ще му направи впечатление.

Що се отнася до задната бронята.... ъгълът на заснемане, а и излъчването на колата на снимките е такова, че задната броня е последното нещо на което обръщаш внимание.

Аз лично го забелязах много по-късно, но това по никакъв начин не променя мнението ми за колата, че е уникална и много красива, изпипана. Pоrshe джантите определено и стоят много добре, но аз лично това съм го виждал.... това което е уникално за мен е изборът на цвят, окачването... а и мерака на собственика :)

Според мен скоро такава МК4 няма да видим в BG, или тази ще бъде вдъхновение за много ентусиасти :wink: .

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 17 сеп 2011 23:08

morfei1 написа: това което е уникално за мен е изборът на цвят, окачването... а и мерака на собственика :)

Това никой не го успорва, особено за окачването :bowdown

morfei1 написа:Според мен скоро такава МК4 няма да видим в BG.

Но виж тук според мен грешиш много, ама 'на вкус и цвет тавариш ниет' както казват братят ръшънс mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 17 сеп 2011 23:14

Априлия, малко са хората в BG, които карат MK4 и са готови да налеят абсоютно луди пари в него само заради идеята че ги кефи. Българинът е беден и мисли рационално, а такава визия се постига без компромиси на средства, зад океана не мислят рационално, а залагат на кефа.

Чесно казано мога да се обзаложа на това..... сам ще видиш, времето ще го покаже.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 17 сеп 2011 23:19

morfei1 написа:Априлия, малко са хората в BG, които карат MK4 и са готови да налеят абсоютно луди пари в него само заради идеята че ги кефи. Българинът е беден и мисли рационално, а такава визия се постига без компромиси на средства, зад океана не мислят рационално, а залагат на кефа.

Чесно казано мога да се обзаложа на това..... сам ще видиш, времето ще го покаже.

Галиано според мен е налял не по-малко пари, ама да не задълбаваме че ще стане едно мерене на...проекти :lol: Да са живи и здрави всички проектанти и да ни радват с творения, а ние да крадем идеи :Mr Green Fun

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 17 сеп 2011 23:23

Да, това е така, само пропускаш факта че той живее и работи в Германия, ти доколкото съм в течение живееш в Италия :wink:

Ако живееш и работиш тук и караш МК4.... и искаш да постигнеш нещо такова.... е как да кажа мишън импосибъл почти, а ако разполагаш с тези пари, определено няма да караш MK4... заради типично Българския манталитет :( . Знаеш ли ако кажа на някой колко средства съм вложил в моята кола до момента, които рално не се виждат... че 99% ме гледат все едно са ги минали с товарен влак?

Както и да е наистина да не задълбаваме.... колата наистина е много добра, това е важното :да: .

Последна промяна от morfei1 на Съб 17 сеп 2011 23:31, променено общо 3 пъти.

tero_vw_1988
Автомобил: Golf3
Двигател: TDI AFN

Мнениеот tero_vw_1988 » Съб 17 сеп 2011 23:26

Aprilia написа:Точно такива постове и очаквах mhihi особено ироничния на колегата 'д.боримиров' :bowdown
Извинете че вместо да изпъшкам както всички други от останалите 7 страници погледнах по-реално на нещата...

Що си мисля с моята манерка,че ни поставяш под общ знаменател ?!? Къде в моя коментар видя "изпъшкване" :screwy

tero_vw_1988 написа:Един от най-добрите оптични тунинг проекти на 4-ка във форума БРАВО :bowdown

Един от най-добрите,не най-добрия :012: Не принизявам труда на колегите в България :screwy

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Съб 17 сеп 2011 23:31

morfei1 написа:Да, това е така, само пропускаш факта че той живее и работи в Германия, ти доколкото съм в течение живееш в Италия :wink:

Ако живееш и работиш тук и караш МК4.... и искаш да постигнеш нещо такова.... е как да кажа мишън импосибъл почти, а ако разполагаш с тези пари, определено няма да караш MK4 :(

Както и да е наистина да не задълбаваме.... колата наистина е много добра, това е важното :да: .

JoroKN,kirilex,crank666,RS-MAD дори на Митака и т.н. те къде живеят?
Аре стига съгласихме се колата е добра но толкова джанти и окачване колкото и да спорите.
Ако горните 4-ки ги барне добър фотограф няма да ви стигнат тия емотоконки с поклоните на страница да се кланяте!

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 17 сеп 2011 23:36

morfei1 написа:Да, това е така, само пропускаш факта че той живее и работи в Германия, ти доколкото съм в течение живееш в Италия :wink:

Ако живееш и работиш тук и караш МК4.... и искаш да постигнеш нещо такова.... е как да кажа мишън импосибъл почти, а ако разполагаш с тези пари, определено няма да караш MK4 :(

Хем си прав, хем не съвсем, всеки си прави сметката независимо къде живее, аз живея в Италия но тук уча, а това което работя е финансово обвързано с БГ и един вид получавам маалко над средните български доходи за това всеки компонент който влагам в колата е плод на много дебнене гледане понякога дори и на компромис, Галиано донякъде по същия начин обменяме опит идеи обяви и т.н за това казах и по-горе че е много хубаво да има колкото се може повече проекти от твоя модел, това да си чоплиш колата не е някакво съревнование на пиш*и (въпреки че схващането в БГ е точно такова и като гледам мн хора как расъждават ми се плаче :talk: ) всеки си прави колата за собствен кеф. За това и се подразних на изказванията горе на колегите.

А за доходите и кирилекс живее в бг, супуиза също, бай илия и т.н доста, всъщност тези които живеят извън бг са изключенията, ама не мога да кажа например че в колата на кирилекс има по-малко вложени пари от тази на Галиано и то не е само Кирчето доста са тия дето са наляли стабилно пари :wink: От друга страна си прав Галиано си движи подобренията по колата с бесни темпове за разлика от 90% от проектите в БГ :wink: може би заради европейските си доходи е способен на това, ама това вече е малко лична тема и предпочитам да не задълбавам :wink:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 17 сеп 2011 23:42

Аз лично за всяка от тези коли съм си изказал мнението и то е положително, дори и без ПРО фотограф.

Още нещо което не харесвам е че когато някой му похвалят колата и веднага се почва.... ама на другите не са ли хубави, еми чи тя кво, една боя и окачване. Ок, боя и окачване.... а другите какво са, да не би да са нещо повече?

Хубави са разбира се, всяка със своето излъчване. Чесно казано аз никога не съм ги сравнявал една спрямо друга, защото това е напълно погрешно.

Последна промяна от morfei1 на Съб 17 сеп 2011 23:45, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
vw__fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw__fen » Съб 17 сеп 2011 23:42

стига ве хора ЛС няма ли ?
сори ама ... за каузата го правя :mrgreen: :screwy

Върни се в “Оптичен тунинг”