Дайте един пряк път на темата за това Ауди , че нещо не мога да я открия . Вчера вечерта niks76 ми обясняваше за него .
Иначе има нещо много странно в моето Венто . Вчера на път кам софия , давам му газ то се чуди и неще , след 3000 - 3500 не иска да влезе . Горе на сбирката правя едно кръгче , колата не я чувствам да има мощност а niks76 вика , върви перфектно . Да ама не , паля колата да си тръгна от сбирката , тръгвам пак с същата газ , колата върти гуми и се реже яко . Звъннах 2-телефона да се уговоря за кафе , върнах се , закарахме колата на niks76 , и патуваме за кв. надежда . Тва Венто се разцепи от вървене , по правите в града развивах , колкото с 2 минути набиране извън града . По едно време вече бяхме 4'ри човека в колата , и вървеше повече , от колкото като се прибирах сам към София . niks76 Бе свидетел как колата вечерта вървеше и летеше . За мен останаха няколко възможности . Дебитомер , N75 , всички температурни датчици от който зависи работата на мотора . Ники намекна да не е от това че е по-хладно , не . Имало е сутрини в който съм излизал с нея в 5'30 . колата няма ряз , друг път , в 14'30 по обяд в най голямата жега , върви и на 1'ва , 2'ра само върти гуми , и понеже като ходя на работа , патувам с баща ми (който е и свидетел) само ме пита , "съединителя ли пробуксува" .
Почвам да сменям горе написаните части една по една , и ако колата заработи като в моментите когато върви повече , тази година , може да не се пипа мотора а само да се пазаруват частите , а колата да влезе за цялостно пребоядисване ( с поправка и на най малките забележки , че сега са много

)