Продадох манията

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 29 апр 2007 12:41

Понеже гледам си се навил да зобнеш моторчето истински - което вече оправдава парите дето хвърляш :) ,да те насоча да погледнеш оня пич със А3 ката 90 коня дето си беше преобразил мотора - от темата дето беше написал в тунинг.бг ми изглеждаше че найстина разбира какво прави и беше пренаписал чипа изцяло за да управлява турбина с променлива геометрия - мисля че не е лоше него да разпиташ за каква сума ще ти пренапише чипа.Иначе така както си го замислил Вентисимото ще стане зверилник :lol: И после да не забравиш да повозиш :drive

klenbuterol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klenbuterol » Нед 29 апр 2007 21:27

Rabbit_TDI те насочва правилно. Тони от Варна може да направи всичко което си замислил. Найстина този човек може такива работи да направи каквито не си и сънувал

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 30 апр 2007 7:16

Дайте един пряк път на темата за това Ауди , че нещо не мога да я открия . Вчера вечерта niks76 ми обясняваше за него .

Иначе има нещо много странно в моето Венто . Вчера на път кам софия , давам му газ то се чуди и неще , след 3000 - 3500 не иска да влезе . Горе на сбирката правя едно кръгче , колата не я чувствам да има мощност а niks76 вика , върви перфектно . Да ама не , паля колата да си тръгна от сбирката , тръгвам пак с същата газ , колата върти гуми и се реже яко . Звъннах 2-телефона да се уговоря за кафе , върнах се , закарахме колата на niks76 , и патуваме за кв. надежда . Тва Венто се разцепи от вървене , по правите в града развивах , колкото с 2 минути набиране извън града . По едно време вече бяхме 4'ри човека в колата , и вървеше повече , от колкото като се прибирах сам към София . niks76 Бе свидетел как колата вечерта вървеше и летеше . За мен останаха няколко възможности . Дебитомер , N75 , всички температурни датчици от който зависи работата на мотора . Ники намекна да не е от това че е по-хладно , не . Имало е сутрини в който съм излизал с нея в 5'30 . колата няма ряз , друг път , в 14'30 по обяд в най голямата жега , върви и на 1'ва , 2'ра само върти гуми , и понеже като ходя на работа , патувам с баща ми (който е и свидетел) само ме пита , "съединителя ли пробуксува" .

Почвам да сменям горе написаните части една по една , и ако колата заработи като в моментите когато върви повече , тази година , може да не се пипа мотора а само да се пазаруват частите , а колата да влезе за цялостно пребоядисване ( с поправка и на най малките забележки , че сега са много :oops: )

klenbuterol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klenbuterol » Пон 30 апр 2007 9:57

На мен ми свучи като дебитомер, той се влияе от атмосферните изменения.
Но пък ако е и клапана н75,абе и в двата случая мога да ти ги предложа на изгодна цена.

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пон 30 апр 2007 11:09

Ето я темата за лудото Audi :arrow: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55964

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 28 май 2007 15:21

Каква беше , каква стана ( до момента )

Преди :

Изображение
Изображение
Изображение

Сега :

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 28 май 2007 15:37

нема по-грозни фарове просто......не му отиват вобще /според мен / иначе евала за ентусиазма

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 28 май 2007 16:07

И на мен не ми допадат фаровете, бих заложил на опушени/затъмнени, това обаче в въпрос на вкус, браво за желанието и отделените средства, сигурен съм че ще става по-красив :wink:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 28 май 2007 16:17

Човек си прави колата не за да му я харесват другите, а за да си я харесва сам,на мен лично ми допада, най-важно е обаче на вентомана да си му харесва :lol:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Пон 28 май 2007 16:19

Супер е станала количката,много готина на височина,17-ките също отварят добре.Едни кристални халогени/мигачи ще се допълват прекрасно с фаровете също и широк нож на мястото на сегашния.Поздравления за ентусиазма !

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 28 май 2007 17:28

Plamen_RI написа:Човек си прави колата не за да му я харесват другите, а за да си я харесва сам,на мен лично ми допада, най-важно е обаче на вентомана да си му харесва :lol:

точно така, обаче за да поства снимки тук, значи иска да чуе и мнението на други, поне така си мисля....ако бъркам, нека каже, веднага ще си редактирам поста.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 28 май 2007 21:04

Ludia написа:
Plamen_RI написа:Човек си прави колата не за да му я харесват другите, а за да си я харесва сам,на мен лично ми допада, най-важно е обаче на вентомана да си му харесва :lol:

точно така, обаче за да поства снимки тук, значи иска да чуе и мнението на други, поне така си мисля....ако бъркам, нека каже, веднага ще си редактирам поста.

:applause:
Критиката никога не е изшлишна особено когато е градивна и обоснована, все пак всеки има право на мнение. Лично винаги се кефя когато ми казват директно, че нещо е грозно или на някой не му харесва.

А моето мнение, е че колата има мн. добра стойка, окачването е много добро (тука е излишно да коментираме), стоповете седят добре, единствено фаровете и джантите Алесио не са на мястото си.

За Бога хора не си купувайте и слагайте джанти Алесио - ужасни са :lol:

А й най-важно е собственика да си харсва колата, от друга страна има някой компоненти, които сами по себеси изглеждат мн.добре, обаче като се качат на колата иработата не се получава.

Нямам търпение да видя и моторетката какво ще направиш, отдавна се знае, че в 1.9ТДИ моторите има много хляб за увеличаване на мощността.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 28 май 2007 22:29

Мерак ми беше за такива фарове и си купих такива , и аз не съм балък да дам 370лв. за тези като можех да дам 48лв. за затъмнени . До сега е имало хора дет ми казват , не са му точните , други че са адски добре . А и те не са заварени , само вадя парата от джоба и сменям , каво толкова . Даите предложения и ако и на мен ми харесат , може да ъпдеитна .

А по въпроса за джантите .
Въобще не ми дреме каква марка са , алесио , малесио ....
1.Важното е че до сега от както съм ги сложил , всеки ги гледа , и коментерите който чувам са "бахти джантата" , значи на хората им харесват , а аз реално колата я карам постоянно (а не седи като музеен експонат пред блока) и докато съм в нея виждам само другите коли .
2.До сега съм се набивал четири пъти в дупка с тези джанти , имам и един балон на предната гума а от борда на гумата беше останало по джантата . Четири пъти съм ги свалял и въртял при гумаджията , и като питам "криво има ли " , а той отговаря "изобщо не , перфектно права , нова джанта " и се кефвам . Това ще са джантите !

По отношение на мотора ! Мотора беше главната причина да не пиша последно време . Стана един инцидент с нафтовата помпа . Смених чарка , но колата не вървеше като хората . Тези дни бях болен , направо се чудех кола ли да сменям или двигател , но преди няколко часа се справих с проблема . Иска още малко настройки на помпата , но ми падна батерията на РС'то та утре вече ще е на 6 .

А иначе какво ще се случва под предния капак , за сега все още няма да коментирам . Само едно ще кажа . Първо ще купя и набавя всичко , и тогава ще я почвам .

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 28 май 2007 23:30

@Ventoman

Джантите са добри, аз принципно съм много критичен към това как ще излгежда една кола, Твоята ми допада като изключим цвета, ама аз тоя цвят винаги съм го мразел :)

Само едно леко предложение, бели мигачи на калниците, малък детайл
ама ще отива на стоповете на фаровете на всичко.

И незнам дали ще слагаш некви брони други ала бала, ама ако няма, представи си я цялата в един тон, говоря за лайсните и бронитте да са с цвета на колата

Това е само предложение, в никаф случай не ти давам акъл

ама на първото много държа :) много добре ще седят според мен

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 май 2007 23:39

Джантите си изглеждат много добре на живо.Забележка е единствено оранжевия мигач който не се вързва със белите стопове и фара.Аз лично на този цвят не бих подхождал с бели/кристални стопове и фарове ,а нещо опушено и към червено ,но пък тогава просто нещата щяха да се слеят доста стандартно ,така че тези неща са въпрос на вкус.

Върни се в “Оптичен тунинг”