Колата беше на първо място за мен по красота на феста! След нея се нарежда веднага Olive green джетата.... Този син цвят го гледах в club polo на един 2F Coupe, момчето го беше боядисал и лъснал, също като теб. По-красива двойка досега не бях виждал, като цяло трудно можеше да ме впечатли двойка, защото има много и много красиво направени, но тази е с характер! Просто няма втора като нея, евала за това, в което си я превърнал и че имаш една от най-масовите коли... а всъщност имаш едно бижу!
vackooo написа:браво на Калоян Крумов голфа много се промени време е вече да го видим в другия раздел мисля
Васе,той беше такъв цвят и сам пожела да не е :) Мисля,че последните 2-ма колеги са успели да уловят цвета на колата по най-реалистичният начин :) Браво
Благодаря още веднъж за думите. Точно това е най - голямата награда, одобрението на хората и усмивките Както каза АЕ86, бях с оранжев ник, но прецених, че не съм собственик на такъв проект,нито някакъв гуру. Оооо Стефко сериозно се замислих за едно Е34 ,тази машина ме впечатли докато теглеше колата до София
и 2 снимки на Щракстар, които мноооогооо ме грабнаха
Благодаря. Много ми се иска и аз да имам като вашите машинки, ама имам по важни инвестиции за сега. А моята машинка виж какви неща прави. Остави апарати, остави всичко......важното е онова Коко, че тя онова момиче, което обичаш ти каза "ДА". Това е най-хубавият момент за мен на него ден. Това е признание, това е най-важното.