Sashko_Trg написа:Според мен най-хубаво темата да се изчисти от всички излишни коментари и да се спре с писането и който иска да види колата, да влезе в темата и да разбере всичко за нея.
Aprilia написа:k_garchev написа:На Този автомобил да не би да му има нещо?!?Веднага щом си намери нов собственик и не се минава и месец и пак се продава!!!
Защо говорите глупостиКато се продава и задължително трябва да му има нещо, ако си го виждал наживо щеше да разбереш колко много върви тая гад
![]()
Само аз ли виждам че този който е купил колата за 7500 сега се опитва да направи бързи 5000 лева
GALIANO написа:Sashko_Trg написа:Според мен най-хубаво темата да се изчисти от всички излишни коментари и да се спре с писането и който иска да види колата, да влезе в темата и да разбере всичко за нея.
Значи трябва да почнем първо от тебе
FELIPE написа:Между другото все си мисля,че зад тази щафета стои разхода,такова чувство имам,иначе няма какво чак толкова да му има на Голфа.
Вече и на бартер тръгна...
Sashko_Trg написа:Добре дошъл колега и честито за новата придобивка и да си го караш със здраве и дано го гледаш така както и Монката, мнogo безаварийни км.
FELIPE написа:Между другото все си мисля,че зад тази щафета стои разхода,такова чувство имам,иначе няма какво чак толкова да му има на Голфа.
Вече и на бартер тръгна...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта