проект "Оранжевия™"
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проект "Оранжевия"
колега голфа е добър но.... съвет-решетката да е черна и ножа да е широк резултата щее 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:колега голфа е добър но.... съвет-решетката да е черна и ножа да е широк резултата щее
ножа няма как да мие широк , понеже ще го счупя още при първото вкарване или изкарване от гаража ... за всичко съм помислил все пак , а не искам да купя нещо , и да го счупя за секунди ! За решетката , ще сложа и черна , ама след време

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
И на мен тази решетка ми вади очите , а ако вземеш оригинален нож няма да се счупи колко години карам Голфа на 4ри пръста от земята и нямам грижа -еластичен е дори се е случвало да падне , но не се чупи
П.С:Струва си инвестицията 30-40лв за нож
Ето нещо което ще отвори много колата http://www.clubgti-bg.com/viewtopic.php?t=8010

Ето нещо което ще отвори много колата http://www.clubgti-bg.com/viewtopic.php?t=8010
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
negodnika написа:И на мен тази решетка ми вади очите , а ако вземеш оригинален нож няма да се счупи колко години карам Голфа на 4ри пръста от земята и нямам грижа -еластичен е дори се е случвало да падне , но не се чупи![]()

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:negodnika написа:И на мен тази решетка ми вади очите , а ако вземеш оригинален нож няма да се счупи колко години карам Голфа на 4ри пръста от земята и нямам грижа -еластичен е дори се е случвало да падне , но не се чупи![]()
![]()
знам , че оригиналният нож не е от коравата пластмаса . Както казах , ще ги сменям някои от нещата , но няма да е веднага ! джантите на по предишните страници съм ги търсил ! Има неща за сменяне , но няма да е веднага !!!

п.с. и все пак , благодаря за съветите макарче да съм ги предвидил преди мноого време

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Държа на тази решетка , защото съм сия правил САМ !!! 

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Deo88 написа:Държа на тази решетка , защото съм сия правил САМ !!!
Добре решетката е добра само да не е в цвета на колата

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Колега нещо не те разбирам...
Не искаш спортно окачване ,казваш ,че и в момента е ниска ,а тя е като щъркел... Каквото и да те съветва някой ,ти не слушаш.. Колата е светъл цвят, мигачите и фаровете също ,а джантите черни
Нещо не се връзва? Ето моите препоръки:
1.Свали я..
2.Или светли джанти или тъмни мигачи и фарове..
3.Широк нож..
4.Решетката в черно мат ,само лайстната оранжева..

1.Свали я..
2.Или светли джанти или тъмни мигачи и фарове..
3.Широк нож..
4.Решетката в черно мат ,само лайстната оранжева..
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Човека каза че не иска да я сваля, защото няма да може да си вкара колата в гаража.Моето мнение е някоя друга лайсна да е черна и горната част ан бронята също в черно(където се мигачите) и решетката също черна.Но така му харесало-така го е направил.Пък и не всеки може да отдели според мене около 400-500 лв за едно окачване.Иначе браво за колата и така си има някакъв чар! 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:Човека каза че не иска да я сваля, защото няма да може да си вкара колата в гаража.Моето мнение е някоя друга лайсна да е черна и горната част ан бронята също в черно(където се мигачите) и решетката също черна.Но така му харесало-така го е направил.Пък и не всеки може да отдели според мене около 400-500 лв за едно окачване.Иначе браво за колата и така си има някакъв чар!
единствения колега които разбира какво казвам

п.с. тук се разправяме като малки ДЯЦА