Знам прекрасно откъде се взима. Ама питах друго. Има ли разлика дали ще е от него или направо от колектора? Мисля си, че разликата клони към 0 Моят МФА отчита що-годе коректни цифри като разход, затова смятам, че съм прав. Ако не бях вероятно щеше да показва подобни като при колегата фантасмагории
stefan4o написа:Знам прекрасно откъде се взима. Ама питах друго. Има ли разлика дали ще е от него или направо от колектора? Мисля си, че разликата клони към 0
Няма да е лошо и да си провериш таблото. Не съм отварял точно там да видя как е направено, но след като има щуцер за вакуум би следвало да има и мембрана. Смукни с уста и задръж с език да видиш дали вакуумът се запазва. По подобен начин се проверява и изправността на вакуум регулатора на делкото, както и всички други мембранки "задвижвани" от вакуумната сила
Масово се забелязва че деиствията по колите ви се диктуват от някой от форума Като казаха спирачки и дискове,всички се хванахте да правите спирачки.Казха джанти BBS-15-ки от разглобяемите,и наискачахте с такива.Сега някой каза дигитално табло и айдееееееееее.... Уникати сте признавам ви го.
Е, няма лошо пък. Нали за това е форума. За хубавите и смислени неща не е нужно някой да казва на друг. Всеки иска разглобяем ББС, включително и аз, въпросът е колко можем да си го позволим. Аз мога де, ама не ми се седи гладен после цял месец Просто при определени автомобили от това поколение (80те) са ти нужни строго специфични неща, които да ти направят колата истински красива и практична.
Всеки си слага по колата това което му допада, факта че го видим на колата на някой от форума и си го харесваме представейки как ще седи на собствена кола е абсолутно нормален, нали за това е този форум. Успех с проекта Рудка, стягай се за водопадите