Corrado Kompressor

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Re: Corrado G60 Стара Загора

Мнениеот FreeSoul » Нед 18 дек 2011 20:47

Браво, градски, радвам се че ще се движат такива бижута по улиците на нашия град. Бялото много ме кефи и според мен няма да сбъркаш. Иска само джанта и окачване :)

Успех :beer

Потребителски аватар
Te4eto
Автомобил: VW Corrado
Двигател: KR

Мнениеот Te4eto » Сря 21 дек 2011 17:36

Имах малко свободно време тия дни и нахвърлих няколко идеи за джантите като се има предвид за бяла да е :roll:
91.jpg
92.jpg
93.jpg

А по колата- вече се кара на бензин, газта я махнах сложих и стоповете от другото но забравих да я снимам, много по-добре изглежда с тях. И от днес вече съм със старозагорски номера
94.jpg

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Сря 21 дек 2011 17:46

Центрихте ли я и добре ли тръгна :wink:

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Сря 21 дек 2011 18:03

Ето някои по-щури идеи от мен, за джантите :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Te4eto
Автомобил: VW Corrado
Двигател: KR

Мнениеот Te4eto » Сря 21 дек 2011 18:08

Центрихме я горе долу, да се движи нормално ама иска още заигравки, в момента ме съсипва с разход, повече от Г60-то, а то гореше доста. Ако случайно се случи да караш зад мене по-добре да отбиеш да не ти залюти на очите :mrgreen:
Мерси за идеите, всяка идея е от полза, може би ще е добре някой ден да прехвърля две джанти да ги щракна на бялата да мога да добия по-добра представа.

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Сря 21 дек 2011 18:14

За мен ето така трябва да изглеждат.
Изображение

п.п
Механичната инжекция може и да погорява повечко да ти кажа.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 21 дек 2011 18:27

А, в други теми тук разни 16-волтови ентусиасти се кълняха, че горяла под 6 извънградско :lol:

Потребителски аватар
svetoslavstoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetoslavstoev » Сря 21 дек 2011 18:30

Батка ако имаш някакъв проблем с карбураторите мога да те заведа при един човек, който 2 пъти на 2 различни мотора ми ги е настройвал с едни изобретения и ги прави добре. Защото немогат да се настройват на око никога неможеш да ги синхронизираш добре. Но все пак той ми е синхронизирал четири моторни карбуратора но предполагам с веберите няма да е кой-знае каква рзлика в настройките. Ако са правилно настроени едва ли ще гори чак толкова много.

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Сря 21 дек 2011 18:31

п.п
Механичната инжекция може и да погорява повечко да ти кажа.[/quote]
oсобено като се има предвид че е с карборатори :mhihichr:

Потребителски аватар
svetoslavstoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetoslavstoev » Сря 21 дек 2011 18:32

stefan4o написа:А, в други теми тук разни 16-волтови ентусиасти се кълняха, че горяла под 6 извънградско :lol:

Не шест брато, а пет :screwy . Даже ако не я караш изобщо негори.
Корадо 9А 13градско 8извън това му е разхода!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 21 дек 2011 18:34

neiki4a написа:п.п
Механичната инжекция може и да погорява повечко да ти кажа.

oсобено като се има предвид че е с карборатори :mhihichr:[/quote]
И то Weber 40mm всеизвестни огромния им разход. Стефанчо между редовете ли чете?

Потребителски аватар
neiki4a
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Сря 21 дек 2011 18:34

svetoslavstoev написа:Батка ако имаш някакъв проблем с карбураторите мога да те заведа при един човек, който 2 пъти на 2 различни мотора ми ги е настройвал с едни изобретения и ги прави добре. Защото немогат да се настройват на око никога неможеш да ги синхронизираш добре. Но все пак той ми е синхронизирал четири моторни карбуратора но предполагам с веберите няма да е кой-знае каква рзлика в настройките. Ако са правилно настроени едва ли ще гори чак толкова много.

имаси специално вакумче дето се слага на всеки отвор на карба зада можа да се синхронизира на око пак става ама малко трудно не се знае и подплаваците как са нагласени :да:

Потребителски аватар
svetoslavstoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetoslavstoev » Сря 21 дек 2011 18:38

neiki4a написа:
svetoslavstoev написа:Батка ако имаш някакъв проблем с карбураторите мога да те заведа при един човек, който 2 пъти на 2 различни мотора ми ги е настройвал с едни изобретения и ги прави добре. Защото немогат да се настройват на око никога неможеш да ги синхронизираш добре. Но все пак той ми е синхронизирал четири моторни карбуратора но предполагам с веберите няма да е кой-знае каква рзлика в настройките. Ако са правилно настроени едва ли ще гори чак толкова много.

имаси специално вакумче дето се слага на всеки отвор на карба зада можа да се синхронизира на око пак става ама малко трудно не се знае и подплаваците как са нагласени :да:

Нейко горе-долу на този принцип ги синхронизира. Но четирите са вързани едновременно на вакуми и като поддаваш газ на колата/мотора гледаш поведението им във всеки един момент. Даже бях забелязал, че настроени карборатори като им слоши въздушния филтър се променяха и понякога това оказва влияние какъв е филтара за тях ли е голям ли е малък ли е въздухопотока до всеки един от карбораторите еднакъв ли е. :beer
Покрай тези Ямахи с проблемни карбуратори голяма врътка съм си отварял

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Сря 21 дек 2011 18:41

при положение че е с карбове, инжекцията му може и в багажника да е... Г60 ако е в час е доста икономичен, не мисля че от всички 4цилиндрови мотори, вграждани в корадо има по-приятен от г60.

въпрос на вкус, но за мен лично бялото е недоразумение за цвят на колата и другото е че на тази кола джантата е брок б1, борбет А и подобни, задължително от 9же нагоре,било то 16 или 17... по важна е ширината, стречинг задължително, в стандатрния си цвят без каквито и да е изгъзици

подходящ цвят, колата е малка и спортна, трябва да е светъл и силен ярък цвят, окачване и подходяща джанта. Нищо повече.

Потребителски аватар
neiki4a
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Сря 21 дек 2011 18:43

svetoslavstoev написа:
neiki4a написа:

Нейко горе-долу на този принцип ги синхронизира. Но четирите са вързани едновременно на вакуми и като поддаваш газ на колата/мотора гледаш поведението им във всеки един момент. Даже бях забелязал, че настроени карборатори като им слоши въздушния филтър се променяха и понякога това оказва влияние какъв е филтара за тях ли е голям ли е малък ли е въздухопотока до всеки един от карбораторите еднакъв ли е. :beer
Покрай тези Ямахи с проблемни карбуратори голяма врътка съм си отварял

питаш ли ме мене като ежедневката ми е клио 1,4 с два делорто 40-ски :beer
п.п сори за спама в темата

Върни се в “Оптичен тунинг”