Stefan написа:Джантата радва много, поздравленияДано лепенките държат и не се отлепят, тъй като е доста заоблена
От какво ще се набръчкат светни ме,че не съм правил такива неща,а искам да ги запазяmemfisbg написа:много добре изглеждат но ако съм разбрал правилно искаш да ги лакираш не го прави че има вероятност да се набръчкат и да се разлепят само съвет ако можеш ги запечатаи със прозрачно фолио така нема да се драскат и да се истрият цветовете ....
vackooo написа:От какво ще се набръчкат светни ме,че не съм правил такива неща,а искам да ги запазяmemfisbg написа:много добре изглеждат но ако съм разбрал правилно искаш да ги лакираш не го прави че има вероятност да се набръчкат и да се разлепят само съвет ако можеш ги запечатаи със прозрачно фолио така нема да се драскат и да се истрият цветовете ....
n-i-k-o написа:vackooo написа:От какво ще се набръчкат светни ме,че не съм правил такива неща,а искам да ги запазяmemfisbg написа:много добре изглеждат но ако съм разбрал правилно искаш да ги лакираш не го прави че има вероятност да се набръчкат и да се разлепят само съвет ако можеш ги запечатаи със прозрачно фолио така нема да се драскат и да се истрият цветовете ....
Вацо ще се набръчкат от самия лак понеже е на ацетонова основа,търси лак на водна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта