zografski написа:hooligans написа:Тъпа случка колега, но не е случайна според мен![]()
Не може просто така да слезнат да те бият.
Може може, и на мен ми се е случвало преди 1-2 год. Точно преди надлез Надежда се беше завихрило страшно задръстване и се заговорих с колега от клуба, който беше кола до мен в лявата лента, понеже не мръднах 1метър на пред в задръстването от зад почнаха да ми свирят 3ма селски дупета и наскачаха от 1 джип и почнаха да ме псуват и искаха да ме бият, аз веднага бих дясна лента и газ на долу към бул. Рожен там през насрешното ми направиха засечка и слязоха пак да ме бият, но и този път им избягах, така че има секви селски тъпаци и без нищо да си им направил пак налитат! С 1 метър и да бях мръднал пак нямаше да отидат кой знае колко далече, но това беше достатъчно да почват да ми налитат 3ма с/у 1, естествено че няма да слеза да се бия с/у 3ма аз да не съм камикадзе, ако ме баха свалили от колата щях да съм на дереджето на колегата, така че много искам да бъдат наказани такива сополи като тези! Вярно е че няма да влязат на топло, но ще гризнат по 1 солена глоба и 3ка условно, после ако пак са тарикати и залитнат, спокойно може да влязат и на топличко за някоя и др. годинка.
Даааа спомням си ги и аз тея хора...