Освежаването на Бял Голф III :>
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:14-ки са , но тя тези едвам си ги търкаля пък какво остава за 15;16;17..
Скоро едни нови по-къси пружини ще свършат работата с височината за сега
съвет от мен-ако правиш нещо по окачването,сменяй изцяло,щото аз сега съм със спортни пружини на обикновени амортесьори и още след първия месец ми изпуснаха предните амортесьори.Така е по-добре инвестирай в един комплект-както смятам и аз да направя и да ти е мирна главата

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също знам, че къси пружини на стокови амортесьори ги скапва бързо съвета ми към колегата е да погледне тази тема
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=32654
колегата има доста налични и цените не са толкова страшни, но пък си струва променя цялата кола, а пък не си вкарал кой знае колко пара...
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=32654
колегата има доста налични и цените не са толкова страшни, но пък си струва променя цялата кола, а пък не си вкарал кой знае колко пара...
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
здравей, колега
Голфчо е супер, аз малко съм пристрастен, защото имам също бял.
Виж на моя съм сложил вежди на калниците и ми харесва как се е получило. Не са много скъпи и изглежда добре, Ако ти харесва, пробвай.
Продължавай в същия дух.
И НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ ПАК, ЧЕ БЕЛИЯТ ЦВЯТ НЕ МУ ХАРЕСВА ХАХАХ:)
Голфчо е супер, аз малко съм пристрастен, защото имам също бял.
Виж на моя съм сложил вежди на калниците и ми харесва как се е получило. Не са много скъпи и изглежда добре, Ако ти харесва, пробвай.

Продължавай в същия дух.
И НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ ПАК, ЧЕ БЕЛИЯТ ЦВЯТ НЕ МУ ХАРЕСВА ХАХАХ:)
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Ще имам впредвид това за окачването .
Останал съм с впечатление , че само с пружини може да се кара по-дълго време понеже познат си смени само тях и 2 години нямаше проблеми . Другата подробност е , че колата ми май е точно обратното . Със обикновенни пружини и странни амортесьори (жълти) и като цяло седи една идея по-ниско сравнение с голфове с обикновенно окачване
Утре на НИМ ше я сравня пак
Идеята на колата е да бъде изчистена колкото се може повече и максимално малко черни елементи . За веждите при положение , че в един момент няма да си има лайсни мисля , че няма смисъл
Единстено в контраст ще останат фаровете и стоповете 
Останал съм с впечатление , че само с пружини може да се кара по-дълго време понеже познат си смени само тях и 2 години нямаше проблеми . Другата подробност е , че колата ми май е точно обратното . Със обикновенни пружини и странни амортесьори (жълти) и като цяло седи една идея по-ниско сравнение с голфове с обикновенно окачване

Утре на НИМ ше я сравня пак

Идеята на колата е да бъде изчистена колкото се може повече и максимално малко черни елементи . За веждите при положение , че в един момент няма да си има лайсни мисля , че няма смисъл

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
колата много ми харесва като цяло и аз така като теб малко по малко сбъдвам мечтата си и правя това което ще ми донася удоволствие а не какво ще ми каже този и онзи че колата има косури ми да си ги има знам точно къде са и съм се примирил с тях няма как иначе.Като взех да се разбарборих няма спиране та отново на белия ти лебед супер е правиш си я както ти е кеф ще следя темата с огромен интерес за прогреса по нататък УСПЕХ в следващите ти начинания