Кажете си мнението (фарове и стопове)
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop мерси
brabus не е крайна... това е само цената на стоповете. Сложи още 20$ доставка из САЩ , и таксите .... И въпреки всичко излиза по евтино ако има кой да ти ги изпрати от там , или още по-хубаво ... да ти ги докара . Тия фарове първите в България са около 450-500 лв. и то само след заявка.....Стоповете , първите с ЛЕД също са от 400-550 лв. ...
Тези които си взема 1-вите фарове и 1-вите стопове ще ми излезат грубо към 500 лв. и двата комплекта..
1-ви фарове цена - 128$
1-ви стопове цена - 132$
+ 20 $ доставка локал тоест САЩ , малко такси и евентуално застраховка...
495 лв. + - някои лев.
dinko_bonev
Ами съжелявам , но за момента мисля , че е невъзможно. Едно момиче , което е от Редута (от където и моя приятел) другата неделя се връща в България и поради тази причина вчера ме пита колко са големи фаровете и стоповете , за да прецени дали ще може да ми ги донесе.... оказа че има малко място в куфара и се надявам да събере и фаровете и стоповете... ако ли пък не искам си фарчетата . За сега просто няма начин да се вземе нещо , може би по нататък с ЕърМейл.... както и най-вероятно ще пристигнат стоповете ми , но още не се знае . За парите поне няма проблем , защото брат му на момчето ми е колега и му ги давам на ръка пък те си се оправят .
Spectre -- 132 $
gas Нямам представа , не пише . И да това е цената на белите ....

brabus не е крайна... това е само цената на стоповете. Сложи още 20$ доставка из САЩ , и таксите .... И въпреки всичко излиза по евтино ако има кой да ти ги изпрати от там , или още по-хубаво ... да ти ги докара . Тия фарове първите в България са около 450-500 лв. и то само след заявка.....Стоповете , първите с ЛЕД също са от 400-550 лв. ...

1-ви фарове цена - 128$
1-ви стопове цена - 132$
+ 20 $ доставка локал тоест САЩ , малко такси и евентуално застраховка...
495 лв. + - някои лев.
dinko_bonev
Ами съжелявам , но за момента мисля , че е невъзможно. Едно момиче , което е от Редута (от където и моя приятел) другата неделя се връща в България и поради тази причина вчера ме пита колко са големи фаровете и стоповете , за да прецени дали ще може да ми ги донесе.... оказа че има малко място в куфара и се надявам да събере и фаровете и стоповете... ако ли пък не искам си фарчетата . За сега просто няма начин да се вземе нещо , може би по нататък с ЕърМейл.... както и най-вероятно ще пристигнат стоповете ми , но още не се знае . За парите поне няма проблем , защото брат му на момчето ми е колега и му ги давам на ръка пък те си се оправят .
Spectre -- 132 $
gas Нямам представа , не пише . И да това е цената на белите ....
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
golf777 написа:извинявам се нещо за 2ка
Колкото и да търсих в EbaY не видях фарове или стопове за 2-ка , но наскоро обикалях магазините , и в Горубляне на кръстовището с дружба има една малка Ауто Маниа ... та там имаше чудни стопове за Голф 2 за скромната сума от 200 лв. Найстина бяха хубави , ако се сещаш къде е мини само да ги погледнеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet ™ написа:И огледалата им изглеждат добре![]()
Ето ги въпросните огледала:
http://www.redline-tuning.com/info.php?id=389&m=Оптичен%20тунинг&c=1&p=39