Поздрави и успех в проекта

за такива джанти 15-ки може да поптиаш колегата Алпин ,ама не вярвам 4е ще се вредищ от голфаджийте до тяхjabeto написа:Колега можем ли да намерим и за мен едни такива или подобни джанти с борд самоче 15. Колицата е супер ,а джантите са "чук"
След като колата е направена така зна4и въздух влиза и е проверено.....beuchat написа:Колега,а замисляш ли се откъде ще влиза въздух?
Да си се замислял 4е номера не е плътен по дупката и отстрани влиза въздух ?doc_j написа:Не е ли малко безсмислена дупаката на бронята, след като номера я запушва? Или сложи номера някъде другаде (по-добрия вариант) или запълни и нея (ама не като на снимките с черната четка на Фотошоп-а).
alpine_j написа:Браво , браво . Аз си спомням как ме кефеше като беше с стоповете , пък сега не ми се мисли какво ще стане.
Полота на доста високо ниво имаме във Форума !![]()
Успех !
Vextor написа:Да си се замислял 4е номера не е плътен по дупката и отстрани влиза въздух ?doc_j написа:Не е ли малко безсмислена дупаката на бронята, след като номера я запушва? Или сложи номера някъде другаде (по-добрия вариант) или запълни и нея (ама не като на снимките с черната четка на Фотошоп-а).![]()
Къде друго място за номера ? на решетката ? или да ходя в сиджи да ми направят![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта