Ето как по освежих Полото си
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: Ето как по освежих Полото си
да определено е много по добре сега ще вися и с гумите какво ще направя ще сложа снимки как ще изглежда 

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само един съвет относно друго нещо по колата: ксенончето с супер готино, стига да не свети в очите на този пред теб, или ги регулирай малко по-надолу или сложи стилна семпла вежда над фаровете, която да пречи на "вредния" поток светлина 

- M_POLO
хмм тва виж не съм го знаел вчера като съм карал зад тебли го забеляза?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Само един съвет относно друго нещо по колата: ксенончето с супер готино, стига да не свети в очите на този пред теб, или ги регулирай малко по-надолу или сложи стилна семпла вежда над фаровете, която да пречи на "вредния" поток светлина
Веждата няма да му помогне .. просто фаровете са такива, че пръскат светлината. Единственото което може да помогне е на ДОЛНАТА част на рефлектора една пластина

иначе тая тема не е много за оптичен тунинг.. аз тунинг не виждам.. то не виждам и в повечето теми тука де но все пак..
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
виждаш го ти.. модераторите спят ...Vizor написа:doc_j написа:Само един съвет относно друго нещо по колата: ксенончето с супер готино, стига да не свети в очите на този пред теб, или ги регулирай малко по-надолу или сложи стилна семпла вежда над фаровете, която да пречи на "вредния" поток светлина
Веждата няма да му помогне .. просто фаровете са такива, че пръскат светлината. Единственото което може да помогне е на ДОЛНАТА част на рефлектора една пластинаИмаше го подробно описано в 'направи си сам'
иначе тая тема не е много за оптичен тунинг.. аз тунинг не виждам.. то не виждам и в повечето теми тука де но все пак..
В цялостни проекти има тема за тунинг на мотор.нищо ли4но евала за труда ама не е за там . А тука да не говорим колко излишни теми има.... Вижте каква крушка си сложих. Новите ми гуми . Като цяло клоним към тунинг БГ ...даже там има по стойностни теми от доста тукашни ... Изклу4айки темите за истинските коли във форума които се правят като хората с внимание към детайла и с наистина стойностни промени ... Абе кфо говоря
п.с. На полото задължително му трябва ока4ване ако искаш да изглежда добре ,също така ако ти позволят финансите занеси броните някъде да ги запълнят и боядисат с цвета на колата ... По натам ако можеш махни вси4ки лайсни от вратите и веждите ,заднта 4иста4ка (и без тфа е безполезна ), след това малко китосване ,боя и си ти ... ако го комбинираш с хубава джанта и наистина ниско ока4ване си ТИ

- M_POLO
п.с. На полото задължително му трябва ока4ване ако искаш да изглежда добре ,също така ако ти позволят финансите занеси броните някъде да ги запълнят и боядисат с цвета на колата ... По натам ако можеш махни вси4ки лайсни от вратите и веждите ,заднта 4иста4ка (и без тфа е безполезна ), след това малко китосване ,боя и си ти ... ако го комбинираш с хубава джанта и наистина ниско ока4ване си ТИ 
Благодаря колега и аз така замислям да махна задната чистачака а за окачване със сигурност

Благодаря колега и аз така замислям да махна задната чистачака а за окачване със сигурност

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M_POLO написа:хмм тва виж не съм го знаел вчера като съм карал зад тебли го забеляза?
Ами, виждах само 2 ярки светлини и нищо друго около тях

Направи Полото си както ти го виждаш, ще има хора, които ще ти казват "...това задължително така... онова не така...". Това е твоята кола, важното е на теб да ти харесва (освен ако не си като повечето, които правят колата си за чуждите очи, погазвайки собствения си вкус).
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Возил съм го при мен, знае как е със 60мм надолуАма на негово място бих я свалил сне повече от 3 пръста, като оставя настоящите амортесьори, щото комфорта....
П.П. Лилавата от снимките по-горе беше моя, за нейните пружини ти говорех.
Дженезиса, лъскарка.
- M_POLO
по принцип се целя към нещо такова
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
За да стои така колата, взимаш си едни гуми 175/50/13 и едно окачване 80/60 или коилоувъри и си готов
А забравих и джантите 7J
Все скъпи неща

А забравих и джантите 7J
Все скъпи неща

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
идеите са добри но както каза колегата отгоре , все скъпи неща 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Абе хора сега загледах снимките и да ви попипам нещо. На кой е онова лилавото поло???
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мое беше. Защо?
Останалото на Л.С. моля, да не се трупат излишни мнения в темата на колегата.
Останалото на Л.С. моля, да не се трупат излишни мнения в темата на колегата.
- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
добре си започнал
решетка без емблема и нож(тесен) много отварят полото (поне на мен ми е симпатично)
но колата си е твоя сам си решаваш
по-низка по-добре ама нашите пътища не са за подходящи за низко и твърдо окачване

решетка без емблема и нож(тесен) много отварят полото (поне на мен ми е симпатично)
но колата си е твоя сам си решаваш
по-низка по-добре ама нашите пътища не са за подходящи за низко и твърдо окачване

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
е сега няма да я сваля 80/60 или 95 нещо от сорта на 40/40 си е напълно нормално за нашите условия, а и незнам тия арки задните неговите до колко позволяват игра с тях