Поло 86С 1.8Т

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Освежаване на Поло

Мнениеот nosex » Съб 25 юли 2009 16:16

enigma79 написа:кое нети хареса :?: :evil: освен това тази кола сия правя не даме харесат другите,а на мен да мие кеф,интересно мие да отговориш на по горния въпрос и следващия път моля като даваш без значение коя тема своето отрицателно мнение да се обосновиш защо,каде и какво :screwy

Защо в това мангалско червено, ще излиташ ли, какво ли? :shock :banghead:
Махни и тия гадни подобия на фарове за мъгла...
Ебаси грозотията и селянията в момента е, честно :idea:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 25 юли 2009 17:53

Доколкото разбрах от някои теми,тази червена линия от долу я имат голф джити от тези времена,тъй като си падам основно по два цвята червен и син,реших и аз да си боядисам такава линия,все пак колата е джити,а за веждата просто нямам тъмносин металик като купето и затова реших да е червена а ако неми хареса или омръзне живот и здраве като боядисвам купето ще ги боядисам и тях плюс веждите на калниците,а за фаровете мнението мие твърдо 4фара стоят по яко от колкото с 2,пък и неприлича на голф2,това ми бяха опасенията но радвам се че не си преличат,просто поло сие поло mhihi

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 27 юли 2009 18:24

нашия червения кант не е ей така да го мажеш като лайно по вратата на комшията,
лекинко се пипа с него за да не стане претрупано и повърнато...близко определение до получилото се при теб...сорри.

Потребителски аватар
tazzbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tazzbg » Пон 03 авг 2009 20:17

Честито :Mr Green Fun :screwy :не:

Споменал си, че предстои бояджийска работа, надявам се тогава да я вкараш в релси :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 03 авг 2009 23:38

Мисля, колегата разбра забележките, а и:
enigma79 написа: тази кола сия правя не даме харесат другите,а на мен да мие кеф,

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 05 авг 2009 6:04

всичко подред,сега стягам ходовата част,каре,тампони,малко по интериора,донор една джета,следва гумички на клапаните,спирачките и още мноого работи mhihi

Потребителски аватар
Angelchov
Автомобил: VW Polo
Двигател: GK 1985

Мнениеот Angelchov » Сря 05 авг 2009 23:09

Брато 86С е мания :bowdown , ако имаш някви проблеми казваи ще помагам. Вече всичко по тази кола ми е познато до болка!

п.с. Направи я на теб да ти харесва пак другите да говорят каквото искат!

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 06 авг 2009 8:39

вече и аз се запознавам с нея :oops: имам един въпрос,ето една снимка ще стане по ясно,става въпрос за двигателя,при карборатора кадето влизт тръбите от охладителната систем та там от лявата страна имам един затапен маркуч,немога да имам обяснение за какво е и каде е 100процента е с водата от охладителната но за какво и още нещо,лесно ли се сменят тези гумички на клапаните,че моите здадоха багажа :banghead:колега да те попитам при теб в какви граници е температурата на водата,значи при мен на таблото ми стои непрекъснато посредата кадето е лампата и понякога като паркирвам или нещо подобно я подминава леко,незнам това може и да е нормално но и може и термостата да се е :bishop това ме мучи за момента,вчера смених предните накладки,голяма борба беше но накрая се предадоха mhihi ,забелязах че изчезва малко по малко вода и се чудя дали нямам теч по системата :horror: някои път като се видим имаш от мен :beer mhihi

Последна промяна от enigma79 на Чет 06 авг 2009 8:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 06 авг 2009 8:44

Колега евала за ентосиазма имаш голям мерак, гледам снимката и виждам че този маркуч би трябвало да влиза в изпарителя за газовата ако не се лъжа?
Но ако не ти прави проблем колата не го пипай!

п.п Без да искам погледнах ма незнам дали снимките са от сега или стари, бензиновия филтър е издал багажа

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 06 авг 2009 8:52

знам колега щего сменям и него за сега пали без проблем на газ,но септември почвам почистване на карба,ако трябва подмяна на жигльори и филтрите 2та на бензина смяна с нови :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Angelchov

Мнениеот Angelchov » Чет 06 авг 2009 14:48

Брота както ти каза колегата май тоя маркуч е доработка за газовата по добре щом си върви не го пипай. Гумичките на клапаните се сменят сравнително лесно но по добри намери майстор щотото там ташака е найстина голям.
Температурата извънградско е точно там около лампатаи малко под ния. При градско каране (ОСОБЕННО ТЕЗИ ДНИ) винаги е на пред последната точка.
А за водата която губиш погледни си съединенията ако всичко е 6
при ангренажния ремък има тапа на блока погледния добре може от там да сълзи и да ти отвори мн. големи ядове. А и е хубаво да я смениш щото согурно от както е кола не е сменяна а гние. Ще ти струва макс 2 лв.

П.С. А филтъра на бензина го смени веднага 1.50 е а после става много кофти. Особенно ако рише че ште се запуши някаде по сфетофарите. От личен опит ти го казвам :да:

Ако има друга питай на линия сам

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 06 авг 2009 18:43

тиме успокои :bowdown ,мислех че прегрява а тя била в норма даже и по добре,тъй като не съм стигал предпоследната точка,за тапата ще погледна но не мисля че ще намеря тука такава а пък ако намеря то щеми искат като за мерцедес цена,само за каре външно ми искаха 140лв,аз им казах че неса добре :screwy ,в краен случай щете помоля дами пратищ от там с наложен платеж,ако нетие проблем :oops: тези дни щея открия каде се намира и щея погледна тази тапа mhihi

Потребителски аватар
Angelchov

Мнениеот Angelchov » Чет 06 авг 2009 22:46

Брато тапата няма смисал да я търсиш по магазините, почти съм сигурен че няма да намериш. Просто отиди при стругар да ти я направи, не е нищо сложно. Но пак ти казвам първо виж всички съединения.
ако не знаеш каде е кажи ще ти метна некоя снимка.
П.С. А до колкото си спомням "уж" хубавото немско каре беше 80 лв. а турското 60лв

Потребителски аватар
Angelchov

Мнениеот Angelchov » Пет 21 авг 2009 13:13

Брато дай малко инфо как върви с колата!!! Кога ще ги подгоним със жълтата тупалка! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 04 юни 2010 16:28

Така,време е за малка промяна.Има няма от 2 месеца,ми влезна една муха в главата,след като попадна един двигател в моите ръце EV 1.8 112 конски сили,а имено смяна на двигател.Така разгобихме двигателя и се оказа че е за основен ремонт,поради настоящата криза с заплатите,този ремонт остава висящ в времето.Не след дълго,в моите ръце mhihi попадна втори двигател от същата серия,само че 1.8 8V PB 112hp.
ИзображениеИзображение
Изображение

Ето и новия двигател PB 112hp.

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Проекта върви доста бавно,поради финансовата част,но всеки ден се прави нещо по колата.След като се реши,вместо с моно инжекция,да се ползва обикновен карбуратор,в сряда беше поръчан подходящищ всмукателен колектор,веднага с получаването,се започна и с подходящото моделране на колектора,или казано даго портваме :banana
Ето снимка в състоянието което го получих.

Изображение

Тука е наложен върху главата на EV мотора.

Изображение

Така тука се вижда разликата и защо го стържа като гламав :063:

ИзображениеИзображение

Ето в почти завършен вид,разликата от вида в който престигна е голяма :Mr Green Fun

ИзображениеИзображение

Ето и от таралежа и него го закачих mhihi

ИзображениеИзображение

Това е засега,може би до 2 месеца,нещата ще са готови и ще се започне да се подготвя колата за пълно боядисване heavy metal zork

Върни се в “Оптичен тунинг”