Проект Caddy MK1

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект Kaddy MK1

Мнениеот stanko_g » Пон 03 авг 2009 19:50

Евала :bowdown вижда се че знаеш кое и как да направиш.Само продължавай напред!Успех :beer

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Пон 03 авг 2009 20:45

За по лесно качих снимките в снимка.бг че много бавно става тук.

Там се виждат някои от подобренията,ужасното състояние в което е кадито сега и началото на опитите да монтирам предната броня.
Преди това смених:маслото "Castrol" GTD Magnatec 5w40,всички филтри и всички ремъци+ролки,планките за тампона на мотора и стойка за горивния филтър (нямаше),радиятора и планки за него както и новото му моторче.Нови тампони на амортисиорите и други пружини по меки защото бях с пасатови ако не се лъжа и друсаше ужасно,за съжаление се оказа че амортисиора е правел по твърдото возене но с окачването ще се занимавам по нататък.Шарнири,накрайници както и всички маншони също са нови,маркучи горивни също нови.
Нова ел инсталация с реле за моторчето на перката и други.
Имаме си и нови кристални фарове които чаках 3 седмици както и решетка без емблема с широките ребра.Ред чакат и двете разпънки долна и горна също и веждите.Добре поне че всичко вече е налично.

Преди седмица купих и две рекаро седалки от голф4 но както каза колегата Alpine се оказаха големички и не стават за единичката така че сигурно ще са на пазара!
Утре отивам за ламарина и започва кърпенето на пода,на снимките ще видите защо :D

http://www.mladenmoto.snimka.bg/album.p ... d=13971906

Скоро ще пиша и за проблемите с широката броня от 2ка ако някой мисли да слага да знае че ще е в приключението :lol: както и решетката поне по ден и половина за всяко!!!

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 03 авг 2009 20:58

А с никелираните 13-ки не изглежда ли по-добре ? А, и като се свали на земята ше е ненормално просто :shock

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Пон 03 авг 2009 21:31

vr6_ написа:А с никелираните 13-ки не изглежда ли по-добре ? А, и като се свали на земята ше е ненормално просто :shock

Честно казано мнението на всички които видяха кадито с 13ките беше че с тях е най добре,но аз исках да е по високо каквато ми е и идеята да си остане,затова взех 15ките на 8 и 9.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 03 авг 2009 22:05

Пич според мен със тесните брони щеше да си е по-добре, но щом така си решил, така остава. :bowdown

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Пон 03 авг 2009 22:25

Golf_Diesel_ написа:Пич според мен със тесните брони щеше да си е по-добре, но щом така си решил, така остава. :bowdown

Да с тесните брони стои много добре,но имам идея за вежди по калниците които ще допълват целия пейзаш,дори си мислех за широките брони от единичка кабрио но пък там няма да паснат веждите и праговете на кадито.
Като краен резултат мисля че ще е добре!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пон 03 авг 2009 23:25

Аз си мисля че ще се получи много добро това кади след като знам с какъв мерак се прави :bowdown :да:
Седалките ясно няма да са тези от мк4ката , пускай ги на пазара ще измислим нещо по финно и елегантно 8) :lol:
Интересно ми е да видя веждите и идеята за окачването . Аз ще обръщам моста за да му придам желаната височина отзад (andreyo ще искам снимка с колко сваля тази процедура) .
mladenmoto само ще ти кажа че ти дадох най търсената джанта за която ме питат с тази разлика че твоя комплект е даже с 9дж задни което е още по рядко :Mr Green Fun mhihi :applause:

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Пон 03 авг 2009 23:29

чудна количка си е :D

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Вто 04 авг 2009 0:32

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Вто 04 авг 2009 19:01

alpine написа:Аз си мисля че ще се получи много добро това кади след като знам с какъв мерак се прави :bowdown :да:
Седалките ясно няма да са тези от мк4ката , пускай ги на пазара ще измислим нещо по финно и елегантно 8) :lol:
Интересно ми е да видя веждите и идеята за окачването . Аз ще обръщам моста за да му придам желаната височина отзад (andreyo ще искам снимка с колко сваля тази процедура) .
mladenmoto само ще ти кажа че ти дадох най търсената джанта за която ме питат с тази разлика че твоя комплект е даже с 9дж задни което е още по рядко :Mr Green Fun mhihi :applause:

За джантата си много прав,макар че за невежите това е само една ръбата петолъчка или просто джанта изглеждаща много стар модел но аз пък ще ти кажа че бях накупил 5 комплекта джанти за кадито преди да се появат тези 15ки 8 на 9 и въпреки това бях сигурен че те ще са моите и затова ги взех.Както се вижда другите още се търкалят из гаража но постепенно ще почна да ги чистя че много ми стана скъп гаража :roll:
Дори пропуснах да спомена за едни 16ки 7,5 на 9J с полиран берт,които също са налични и ще си търсят нов собственик!
ЕТО ГИ И ТЯХ 480лв

P8040039.JPG
P8040040.JPG
P8040041.JPG
P8040045.JPG
P8040047.JPG

За веждите си мисля да ползвам от единичка пласмасовите но старите,даже съм се здобил с няколко такива но искат малко да се пооправят тъй като не намерих нови.Дригия вариянт е раздувка с метални но още не съм решил как точно ще е!

За окачването със сигурност въздушно но след доста време поради по важни неща,искам да е на свери защото идеята ми е да е и високо и същото време да може да слиза на земята в паркирано положение,затова и гумите ми не са ниски 205/50/15 предни и 225/50/15 задни.
След около месец имам път към Швейцария и ще се поогледам за окачването.
За сега е това днес изрязохме пода на кабината и поставихме нова ламарина,утре ще е напасването на седалките,което няма да е лесно :?

Последна промяна от mladenmoto на Сря 05 авг 2009 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
golf II gti
Автомобил: Jetta GL
Двигател: RP

Мнениеот golf II gti » Вто 04 авг 2009 23:57

Колега ако това са 16" от снимките колко парички им търсиш?
Аз имам едни 17" за продаване,ако пък те ти харесат можем да бартеросаме
viewtopic.php?f=58&t=156041

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Сря 05 авг 2009 12:37

golf II gti написа:Колега ако това са 16" от снимките колко парички им търсиш?
Аз имам едни 17" за продаване,ако пък те ти харесат можем да бартеросаме
viewtopic.php?f=58&t=156041

Да 16ките са колега просто малко нескопосано съм написал за какво става дума,даже сега сложих и цена да не пита всеки 480лв.

Потребителски аватар
mladenmoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladenmoto » Чет 06 авг 2009 11:35

Ще ви помоля колеги ако някой има интерес за някои от джантите да пита на ЛС или на телефона,за да не превръщаме проектната тема в търговска такава.
Благодаря за разбирането!

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Чет 06 авг 2009 12:01

:bowdown
ти си започнал не от 0 а от -5 :wink:
и камиончето ще стане много яко
: vw fen

Д.Димитров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Д.Димитров » Съб 08 авг 2009 19:49

Евала за старанието колега!!!Направо се радвам на ентусиасти като теб.Браво!!!Сега виждам,че си монтирал и лявата седалка.Браво.Доста добре се е получило.Радвам се, че нещата стават толкова добре.Надявм се нямаш против да пусна снимка на монтираната седалка.Дано....
Изображение

Върни се в “Оптичен тунинг”