ЗАДНА ВРАТА-махане на номера

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
syrax
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот syrax » Пет 29 сеп 2006 17:51

може и да има само че аз не сам виждал , нямаше как да ползвам електрониката защотот тя е правена за аларма и като цукна единия бутон /които е за отключване/ втори път пуска сигнал към мигачите и се наложи да прекроя системата . предполгам че може и да има готово , но аз не сам срещал / и не сам и търсил / алармаджии може да знаят ама те взимат скъпо за тия неща

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: ЗАДНА ВРАТА-махане на номера

Мнениеот Anbuch » Пет 29 сеп 2006 19:36

DVD написа:какво да направя като затворя номера на задната врата - вупроса ми е как става отключването на багажника като затворя мястото на номера; колата е GOLF 3 с 3 врати
Кажете начини за това?
Предварително благодаря
gruebel

Тук е направено с машинка за централно на Г2 . Има снимка
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1555&highlight=%D5%E0%F1%EA%EE%E2%EE

Потребителски аватар
syrax
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот syrax » Съб 30 сеп 2006 15:26

да точно така ама не разбрах какво се реже. другата седмица ще пусна пик как е при мен ползвам оргиналната тел само се криви единия край и машинката я ползвам да бута. :))) като сменям машинката ще пусна пикове че днеска на мивката ония по погрешка вкл. бутона /а тои не цъкащ/ и малко я беше изгорил :(((( мен ме интересува ако някои има снимки на машинки монтирани на врати че нещо не ми ражда главата каде може да се сложи джаджата без да се реже нищо

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Съб 30 сеп 2006 15:53

ами братле аз съм си го направил без да режа нищо просто монтирах машинката за централно(електрическа) от празната страна на багажника (не там където е моторчето на чистачката ами от другата страна) и със едно най-обикновенно жило със броня и го закачаш посредством едни кубчета приличат малко на устерклема (незнам дали така се пише точно) ползват се за централно да слагат в всеки сервиз и го закачаш за това желязното рамо дето отива долу към механизма за затварянето дето е най-отдолу незнам точно как му е името и всичко е 6+ малко иска играчка докато настроиш каква дължина да е жилото щото в единия случай не отваря (когато е прекалено отпуснато) апък в другия не можеш да си затвириш багажника (когато е много натегнато ) и това е всичко :)))) успех

Върни се в “Оптичен тунинг”