beuchat написа:Като за начало трябва да махнеш това чудо отзад,другото може да почака,ама тва отзад-Не!
И на негово място сложи едно клубно стикерче

beuchat написа:Като за начало трябва да махнеш това чудо отзад,другото може да почака,ама тва отзад-Не!
vankata__098 написа:това голфче не беше ли на Поморие през юли месец тази година? Ако да, го знам, имаше добър замисъл но има и много за доизкусуряване (особенно мигачите от ЛАДА дето бяха сложени в мрежичките на бронята), но при повечко желание ше добие хубав вид! Успех!!!
kiko_pl написа:след като я махнеш тая лепенка помисли за решетка без емблема. не седи добре намръщен голф и отдолу емблемата да изнича (лично мнение). окачването е задължително. според мен и този цвят не отива на голфа, ако ще го пребоядисваш по добре нещо по-тъмно да е. ако махнеш и лайсните още по-добре.
vankata__098 написа:О'к! Извинявам се, ако нещо съм засегнал някой, но там имаше абсолютно същия и със същата лепенка отзад. Може да е бил и предишен собственик, незнам от колко време я имаш, защото аз си поговорих доста с момчето което я караше и даже беше паркирало до моята на паркинга, пред районното. Както и да е, УСПЕХ и само добри пожелания!!!
Pako-89 написа:колеги искам да ви питам нещо което не е точно по темата но ми е болна тема на мен,може ли на моят голф който е 2.0кубика 8 клапана да му се сложи глава 16 клапана и какво още ще трябва освен главата дебитомера,компютъра, и некой друг датчик,мерси предварително
soulkeeper написа:Колега прави си колата както ти харесва. Без да искам да обидя никой от форума, но идейте , който ти се дават са такива, че колата да заприлича на 90% от 3-ките във форума, ако искаш това ок, но ако искаш да си различен ти си знаеш.Аз не съм от най- активните, но чета доста и постоянно, забелязвам една такава тенденция всички коли да са еднакви и когато някой няправи нещо различно бива оплют.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта