ето и таблото за което говорех макар че сега е с неработещ часовник поради ред причини ама за да добиете представа.

ето и къде скрих копчалъка за ел стъклата(в джоба на вратата)за да не се виждат само остана дупката за ръчката но тя ще бъде прикрита като тапицирам корите

и една снимка на коша с ръждивия НЗ вътре

тва което съм правил по него е боядисана очиларка която учудващо на цялата картинка придава доста свежест ама на снимката от телефона не си личи много.делкото е излъскано(щото го ремонтирах и се позаиграх малко и дифузора на перката е боядисан .капака на клапаните предстои ама не остава време.и се чудя кога ли ще изхвърля таа тъпа инжекция че ми писна от дебитомери и прустии.ше се минавяа на МАП и ТПС ми се струва
днеска почнах да полирам и джансите.започнах с тази от снимката ама се оказа кривендалеста и ще ходи на изправяне утре се захващам с някоя от другите жалко че имат доста деруги които няма да мога да премахна нацяло.жалко също че разполагам с по около 1 час на ден да се занимавам с тях.но за тва пък имам време до пролет.