Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Re: Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Мнениеот bate_zaio » Сря 30 дек 2009 23:41

ето още снимки

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Сря 30 дек 2009 23:42

достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим :D

Потребителски аватар
DJU
Автомобил: GOLF MKIII
Двигател: PB 1992

Мнениеот DJU » Чет 31 дек 2009 0:32

един туниг проек има начало но никога няма край mhihi mhihi

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 31 дек 2009 1:15

bate_zaio написа:достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим :D

Най - добре ще бъде, да посъбереш малко повече материал и да ни го предложиш тогава. Сигурен съм, че в такъв случай, заяждането ще се преобразува в градивна критика ;) :beer

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Чет 31 дек 2009 19:01

Дашо написа:
bate_zaio написа:достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим :D

Най - добре ще бъде, да посъбереш малко повече материал и да ни го предложиш тогава. Сигурен съм, че в такъв случай, заяждането ще се преобразува в градивна критика ;) :beer

това ще стане след около 10 дни като вкарам колата да се прави тогава снимки и матеряли ще има много

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Сря 24 фев 2010 22:44

след като събрах малко повече сники продалжава проекта и за вас ето и снимки броните промене ти предната и затворих мигача кайто не беше затворен на задната броня място за номра защото вече няма да седи на капак скрита и лаисната на бронята и още едно мясно за гърне от другата страна
Прикачени файлове
011610103054.jpg
011610103122.jpg
011610103150.jpg

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Сря 24 фев 2010 22:52

тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки
Прикачени файлове
021910123559.jpg
021910123619.jpg
021910123632.jpg
021910123641.jpg
021910123657.jpg

pe4kata
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe4kata » Чет 25 фев 2010 14:27

bate_zaio написа:тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки

колега кой го завари този капак така аматьорски ? сподели им на пичовете дето ти прават колата че се реже цяла ламарина и се заварва (колкото по малко заварки толкова по-добре и по малко ражда ,ако някой не се е погрижил навреме) а и върви крив ръба на тази ламарина , как ще я оправат с кит ли ? :lol: при първото отваряне ти е останал по рацете :)

п.п. иначе голфчето става добре , даваи смело напред и ги стягаи тези майстори малко. Успех :да:

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Чет 25 фев 2010 15:17

pe4kata написа:
bate_zaio написа:тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки

колега кой го завари този капак така аматьорски ? сподели им на пичовете дето ти прават колата че се реже цяла ламарина и се заварва (колкото по малко заварки толкова по-добре и по малко ражда ,ако някой не се е погрижил навреме) а и върви крив ръба на тази ламарина , как ще я оправат с кит ли ? :lol: при първото отваряне ти е останал по рацете :)

п.п. иначе голфчето става добре , даваи смело напред и ги стягаи тези майстори малко. Успех :да:

колега така изглежда на снимките но ти казвам че капак стана шерфектен поне за мен вече е оформен и отварям и затварям без проблем а и капака нее само на ламарината от витре е усилена и няма да има никакъв проблем а малко е трудно бъркането за отваряне на предпазната шипка но мисля нея да я махна само дано него забравя някой път :D това е засега ще има още снимков материал

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 25 фев 2010 15:28

Да започнем снимковия материал от тук
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Чет 25 фев 2010 16:49

моля да се пишат коментари само по темата такива коплексарски изказванив не ми трябват и май излиза че има доста хора който завиждат а ние дефакто не сме тук за това а да си помагаме :)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 25 фев 2010 16:52

bate_zaio написа:моля да се пишат коментари само по темата такива коплексарски изказванив не ми трябват и май излиза че има доста хора който завиждат а ние дефакто не сме тук за това а да си помагаме :)

Ми той човека се опитва да ти помогне за да не се излагаш. 21-ви век да пишеш неграмотно е срамота.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 25 фев 2010 21:44

Колега дай снимки да видим колата с тези джанти как е.

P.S. Някога дали си чувал за следните препинателни знаци: точка (.), запетая (,), въпросителна (?), удивителна (!), многоточие (...), точка и запетая (;), двоеточие (:), тире (-), кавички („...“) ?

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пет 26 фев 2010 5:30

pe4kata написа:

Тва щях да пиша и аз, но си ме изпреварил...то толкова заварки няма по цялото купе, колкото има по удължението на капака.

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Пет 26 фев 2010 9:43

ми джанти те ги слагъл само веднъш и не съм ги снимал скоро ще ви дам и на тях снимки ,а колеги заварките по тоя капак трябва да се доста защото може да ми остане ламарината в ръката така чее според мен заварките неса проблем ще ви кача по късно снимки да видите как е станал

Върни се в “Оптичен тунинг”