Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н
- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н
ето още снимки
- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим 

- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
един туниг проек има начало но никога няма край

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
bate_zaio написа:достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим
Най - добре ще бъде, да посъбереш малко повече материал и да ни го предложиш тогава. Сигурен съм, че в такъв случай, заяждането ще се преобразува в градивна критика

- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
Дашо написа:bate_zaio написа:достра критики отнесох но ще видите сами крайния резултат и тогава ще си говорим
Най - добре ще бъде, да посъбереш малко повече материал и да ни го предложиш тогава. Сигурен съм, че в такъв случай, заяждането ще се преобразува в градивна критика![]()
това ще стане след около 10 дни като вкарам колата да се прави тогава снимки и матеряли ще има много
- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
след като събрах малко повече сники продалжава проекта и за вас ето и снимки броните промене ти предната и затворих мигача кайто не беше затворен на задната броня място за номра защото вече няма да седи на капак скрита и лаисната на бронята и още едно мясно за гърне от другата страна
- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
bate_zaio написа:тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки
колега кой го завари този капак така аматьорски ? сподели им на пичовете дето ти прават колата че се реже цяла ламарина и се заварва (колкото по малко заварки толкова по-добре и по малко ражда ,ако някой не се е погрижил навреме) а и върви крив ръба на тази ламарина , как ще я оправат с кит ли ?

п.п. иначе голфчето става добре , даваи смело напред и ги стягаи тези майстори малко. Успех

- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
pe4kata написа:bate_zaio написа:тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки
колега кой го завари този капак така аматьорски ? сподели им на пичовете дето ти прават колата че се реже цяла ламарина и се заварва (колкото по малко заварки толкова по-добре и по малко ражда ,ако някой не се е погрижил навреме) а и върви крив ръба на тази ламарина , как ще я оправат с кит ли ?при първото отваряне ти е останал по рацете
![]()
п.п. иначе голфчето става добре , даваи смело напред и ги стягаи тези майстори малко. Успех
колега така изглежда на снимките но ти казвам че капак стана шерфектен поне за мен вече е оформен и отварям и затварям без проблем а и капака нее само на ламарината от витре е усилена и няма да има никакъв проблем а малко е трудно бъркането за отваряне на предпазната шипка но мисля нея да я махна само дано него забравя някой път

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Да започнем снимковия материал от тук

- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
моля да се пишат коментари само по темата такива коплексарски изказванив не ми трябват и май излиза че има доста хора който завиждат а ние дефакто не сме тук за това а да си помагаме 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
bate_zaio написа:моля да се пишат коментари само по темата такива коплексарски изказванив не ми трябват и май излиза че има доста хора който завиждат а ние дефакто не сме тук за това а да си помагаме
Ми той човека се опитва да ти помогне за да не се излагаш. 21-ви век да пишеш неграмотно е срамота.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега дай снимки да видим колата с тези джанти как е.
P.S. Някога дали си чувал за следните препинателни знаци: точка (.), запетая (,), въпросителна (?), удивителна (!), многоточие (...), точка и запетая (;), двоеточие (:), тире (-), кавички („...“) ?
P.S. Някога дали си чувал за следните препинателни знаци: точка (.), запетая (,), въпросителна (?), удивителна (!), многоточие (...), точка и запетая (;), двоеточие (:), тире (-), кавички („...“) ?
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
pe4kata написа:bate_zaio написа:тук се прави предния капак мръщи се утре или вдруги ден ще ви дам снимки на замазания капак и дръжки
колега кой го завари този капак така аматьорски ? сподели им на пичовете дето ти прават колата че се реже цяла ламарина и се заварва (колкото по малко заварки толкова по-добре и по малко ражда ,ако някой не се е погрижил навреме) а и върви крив ръба на тази ламарина , как ще я оправат с кит ли ?при първото отваряне ти е останал по рацете
![]()
Тва щях да пиша и аз, но си ме изпреварил...то толкова заварки няма по цялото купе, колкото има по удължението на капака.
- bate_zaio
- Автомобил:
- Двигател:
ми джанти те ги слагъл само веднъш и не съм ги снимал скоро ще ви дам и на тях снимки ,а колеги заварките по тоя капак трябва да се доста защото може да ми остане ламарината в ръката така чее според мен заварките неса проблем ще ви кача по късно снимки да видите как е станал