Golf мк3 GTI

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Re: Golf мк3 GTI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 10 дек 2009 23:14

Passko_1.8mi написа:
MaRtiNsKi написа:Брат,ако приемаш критики,ще ти кажа нещо ;)

Ако мислиш,че изчистването на задния номер и бед лука,са най-добрия тунинг си в грешка :не: За мата да не говорим :horror:

Вземи си сложи нормални капаци,боядисай си хубаво колата сложи си едно хубаво окачване с джанти и си свиркай ;)

Колега не че съм за конфликта, но защо като видите кола по различна от вашата и веднага почвате да я е критикувате и да предлагате такива идей че да заприлича на вашите и после ма тоя от мен гледал ма то станало банално...
А и не всеки има същия вкус като вашия (ако всички са с еднакъв вкус светът ще се обърне на една страна)

Нито гледам,нито искам да е като моята... Наистина стана банално с тия цигании каде ги правите,и си мислите,че правите тунинг! Изчистената визия е 100000 пъти по-добър вариант,отколко както каза ти "банален туниг" Незнам какво толкова ви кефи с тия запълвания на капака :shock направо отврат,за номерата отдясно няма да говоря!

Не си мисли,че искам да се заяждам,просто изразявам мнение ;)

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Чет 10 дек 2009 23:15

Колега, вземи една решетка без емблема,фарове с които да си отива този намръщен капак и ако сложиш, някой черен елемент, по колата, ще заприлича вече на нещо :) :да:

Потребителски аватар
TDI stavrev
Автомобил: MKV
Двигател: BKD

Мнениеот TDI stavrev » Чет 10 дек 2009 23:28

Върни номерата на мястото им и на задния осветление задължително.Иначе не е лоша а за цвета по добре металик.Мое мнение :D :да:

Потребителски аватар
kopeletosuszaleza
Автомобил: VW Jetta Mk6 2TDI DSG6
Двигател:

Мнениеот kopeletosuszaleza » Чет 10 дек 2009 23:34

Според мен можеш да си направиш много елегантен "бед лук" с непълни ангелски очи, някъде мисля че бях видял такива из форума.

Passko_1.8mi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passko_1.8mi » Пет 11 дек 2009 0:10

MaRtiNsKi написа:
Passko_1.8mi написа:
MaRtiNsKi написа:Брат,ако приемаш критики,ще ти кажа нещо ;)

Ако мислиш,че изчистването на задния номер и бед лука,са най-добрия тунинг си в грешка :не: За мата да не говорим :horror:

Вземи си сложи нормални капаци,боядисай си хубаво колата сложи си едно хубаво окачване с джанти и си свиркай ;)

Колега не че съм за конфликта, но защо като видите кола по различна от вашата и веднага почвате да я е критикувате и да предлагате такива идей че да заприлича на вашите и после ма тоя от мен гледал ма то станало банално...
А и не всеки има същия вкус като вашия (ако всички са с еднакъв вкус светът ще се обърне на една страна)

Нито гледам,нито искам да е като моята... Наистина стана банално с тия цигании каде ги правите,и си мислите,че правите тунинг! Изчистената визия е 100000 пъти по-добър вариант,отколко както каза ти "банален туниг" Незнам какво толкова ви кефи с тия запълвания на капака :shock направо отврат,за номерата отдясно няма да говоря!

Не си мисли,че искам да се заяждам,просто изразявам мнение ;)

Колега маи верно си се заяждаме...
с тва изчистена визия...това запълнен капак отврат...нз си фо тама
Ми колега човека щом я е направил значи му харесва така ти неможеш да му наложиш никакво мнение и то не според мен или някои друк а според самата КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ и пак казвам ВСЕКИ С РАЗЛИЧЕН ВКУС!

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 11 дек 2009 0:39

Ше ме извиняваш обаче ти се заяждаш! Ти не четеш бе пич :063: Аз изказвам мнение бе,не го налагам нито на тебе,нито на него :063: Кой к'вото иска т'ва да праи!Тук всеки свободно може да изказва собственото си мнение.Плюс това той не е пуснал тая тема за украса нали така :dummy: Щом я е пуснал иска мнения,а щом иска такива значи приема и критики.Извинявам се за спама,просто някои няма какво друго да правят тази нощ :evil:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 11 дек 2009 1:01

Е колега кажи ми честно...харесваш ли си така голфа :( :(

the_bosss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_bosss » Пет 11 дек 2009 9:26

По колата се работи,това което е на снимките е просто събрана защото се прави и се кара.Всички идеики,които и се правят са гледани от темата за красотите...в момента се правят едни добавки на броните,оригиналния споилер се удължава леко.Ще пускам снимки.И да...как ще я оставя с такава рещетка...Бед лука е копиран от долната снимка ,може и да се преработи.
Прикачени файлове
!!qs-ceQBG0~$(KGrHgoH-CQEjlLl1C88BKhBUWyWWQ~~_19.JPG
%7B42D88577-A01E-4D56-8E78-CC549D0D45BB%7D.jpg

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Пет 11 дек 2009 9:51

Колега лично мнение колата ти щеше да е много по добре ако "бед лук-а" беше направен както трябва и на задния капак бяха премахнати само емблема,чистачка и ключалка като на снимките долу :wink:
(ето една снимка на която е направен добър "бед лук")
Прикачени файлове
275227e65c06dec797f0ddb906e60ab6_640x480.jpg

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пет 11 дек 2009 10:56

Голфа съм го виждал в града и лично на мен не ми харесва. Не искам да обидя колегата, но това е моето мнение. Има още доста да се поработи над външния вид на колата.

Потребителски аватар
Skakauec
Автомобил: VW Lupo
Двигател: AMF

Мнениеот Skakauec » Пет 11 дек 2009 12:42

Колега супер е станал бад-лоок-а лично на мене ми харесва доста. Помисли за бронията махни мигачи, бленди сложи си номера в средата, където му е мястото и карай. Цвета е убиец .. евала за колата обичам новаторските и не чак толко срещани неща :Mr Green Fun

П.п. И смени тая решетка с такава без емблема, че тва кръгче остнало от емблемата съсипва цялата визия :beer

Потребителски аватар
Dj_Tiesto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dj_Tiesto » Пет 11 дек 2009 13:03

:beat_butt2

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 14 дек 2009 8:15

Dj_Tiesto написа: :beat_butt2
Мноо яко мнение.

Колега помисли още малко върху боята, да си върнеш металичето.Малко по надоло ще метна някой идеи на червени/бордо голфове. Ако можеш вземеш от всеки най-доброто, и си дооправи колата докато имаш възможност, и не си я завършил цялата. Може би като си пускал темата си очаквал само суперлативи, но не винаги е така. Има много потенциал в твоята кола стига да вземеш правилните решения, и съветите на журито(колегите). Не можах да намеря много снимки като твоят бед лук но мисля, че малко трябва да се дооправи и той.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
този май не е червен
Изображение
Не, че това са перфектниър голфове но все пак.
:patriot

Потребителски аватар
m2595
Автомобил: Mercedes W124 250D
Двигател: OM602

Мнениеот m2595 » Пон 28 дек 2009 0:00

Според мене, по тази кола трябва да се направят следните "процедури":
1.Връщане на предния и задния номера, на лайстните по вратите и на дясната дръжка обратно на местата им;
2.Цялостно премахване на т.нар. бед лук; :!:
3.Смяна на цвета-едно графитено сиво много ще й ходи(може да е и матово);
4.Освежаване/смяна на джантите и снижаване на окачването.
Така виждам аз перфектната 3-ка.
Надявам се колегата, пуснал темата, не се сърди. Просто изказвам мнение. Поздрави! :beer

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Пон 28 дек 2009 3:51

:shock :shock :shock :shock доста зле

Върни се в “Оптичен тунинг”