Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Re: Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Мнениеот mitov_tdi » Сря 24 фев 2010 20:47

Аз пък не виждам къде прочетохте,че този раздел е само за Проекти... така до колкото гледам пише
"Оптичен тунинг
Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила"
Хората си купуват,слагат и показват какво правят с автомобилите си!
Отделно си има раздел Само за стойностни проекти
"Тунинг - Проекти
Раздел за най-стойностните и цялостни проекти!"
В него има само 7 автомобила които могат да се нарекът Проект!

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 24 фев 2010 20:48

Ето това е мннението ............ БРАВО на горе писалия колега :beer

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Сря 24 фев 2010 20:56

mitov_tdi написа:Аз пък не виждам къде прочетохте,че този раздел е само за Проекти... така до колкото гледам пише
"Оптичен тунинг
Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила"
Хората си купуват,слагат и показват какво правят с автомобилите си!
Отделно си има раздел Само за стойностни проекти
"Тунинг - Проекти
Раздел за най-стойностните и цялостни проекти!"
В него има само 7 автомобила които могат да се нарекът Проект!

еми дай тогава секи като си купи светещи пръскалки и нови стелки и да пуска тема

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Сря 24 фев 2010 21:04

neiki4a написа:еми дай тогава секи като си купи светещи пръскалки и нови стелки и да пуска тема

Не искам да се заяждам... Но би ли ми показал къде някои се е похвалил за пръскалки и чистачки,ароматизатори и зарчета ?

П.С. Май пак няма какво да правите и си чешате пръстите....

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Сря 24 фев 2010 21:11

има една такава работа
влезте да видите на шкода форума кви проекти има в подфорума проекти ... докато ги разгледждах темите ми беше супер интересно да чета и разглеждам .има няма 20-30 теми , не помня колко точно бяха , но всичките са супер далги и интересни - нещо като тукашния подфорум "цялотни проекти"

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 24 фев 2010 22:52

mitov_tdi написа:
neiki4a написа:еми дай тогава секи като си купи светещи пръскалки и нови стелки и да пуска тема

Не искам да се заяждам... Но би ли ми показал къде някои се е похвалил за пръскалки и чистачки,ароматизатори и зарчета ?

П.С. Май пак няма какво да правите и си чешате пръстите....

Ами с какво се хвалят, не с пръскалки ами с нова боя на джантите като преди това 5 страници с умуване какъв цвят да са и накрая си ги пръснал със спрейчето, другия си сложил вежда на фаровете и пита така ли е по-хубаво или без нея и т.н. Толкова ли нямат мнение и малко фантазия да си представят как ще изглежда колата им??? А пък и интернет е необятен, картинки на автомобили, джанти бол и каквото можеш да се сетиш и да вземеш някоя идея да си направиш и твоите. Има си и тема ако не сещаш и нямаш ама грам идейка какво да си направиш колата, а пък много искаш и имаш пара бол "Малко красоти (само снимки и то много)"

Точно пък Нейкича знаеш ли колко може да си "чеше" пръстите ако вземе да си пусне тема за колата и ще стоиш с отворена уста и ще чакаш като наркоман следващата "доза" снимки. Ама заради ей такива пишман тунери и дървени философи не иска да не му акат из темата като му задават тъпи въпроси и да се изказват неподготвени.

Има си тема за виртуален тунинг, там да си правят картинки на фотошоп и да си гледат как ще им изглеждат колите. Според мен няма смисъл от такива безмислени теми, само и само да се трупат мнения и да сме в играта защото са пълен ОФФ-ТОПИК!!!

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Сря 24 фев 2010 22:58

Колега,не всеки може да си позволи да налива хиляди в колата си.Думата тунинг означава "променям нещо".В подзаглавието на раздела пише "Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила"
Тук предполагам могат да се пускат всякакви теми свързани с тунинг-а ,а същинските проекти си имат раздел.Не всеки може да отделя хиляди левове,за да си прави колата.Вместо да напададе даден човек,насочете го а не да му пускате :търсачкаа .Все пак мисля,че това е форум за взаимопомощ а не "моя е по-голям".
Не виждам защо нападаш колегата dinkonikolaev .Колегата няма книжка,финансите му са ограничени но си прави колата с желание и любов.

Последна промяна от beuchat на Сря 24 фев 2010 23:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 24 фев 2010 23:00

к'во ни сравняваш със шкода.. на мен само пръскалките и стелките ми струват колкото 1/2 октавия..

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Сря 24 фев 2010 23:06

pe6kata написа:
g.enchev написа:...Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. ..

и нека там бъде мястото за поздравления и изливане на всякакви чувства и възклицания..., че ми писна когато чета някоя тема, на всяко представяне на модификация от автора, да следват поне по две три страници с мнения от рода на-" браво, страшна, трепач, къса си джапанките, хапе си каиша..."

Като ти е писнало,не чети :не:

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Сря 24 фев 2010 23:33

beuchat написа:Колега,не всеки може да си позволи да налива хиляди в колата си.Думата тунинг означава "променям нещо".В подзаглавието на раздела пише "Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила"
Тук предполагам могат да се пускат всякакви теми свързани с тунинг-а ,а същинските проекти си имат раздел.Не всеки може да отделя хиляди левове,за да си прави колата.Вместо да напададе даден човек,насочете го а не да му пускате :търсачкаа .Все пак мисля,че това е форум за взаимопомощ а не "моя е по-голям".
Не виждам защо нападаш колегата dinkonikolaev .Колегата няма книжка,финансите му са ограничени но си прави колата с желание и любов.

просто колегата се е изкарал правилно... :да:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 24 фев 2010 23:41

аз си чета само , много ми е интересен раздела , но не този където има 1000 малоумни теми от рода на "Проект - решетка без емблема" :applause: :screwy
интересен е цялостние проекти , а тука е пълна боза ,има 10-15 теми които си заслужават , другите са меко казано малоумни.

viewtopic.php?f=53&t=185626
viewtopic.php?f=53&t=185605
viewtopic.php?f=53&t=185680
viewtopic.php?f=53&t=185450

ПП: Ще взема да пусна тема , за моят тунинг проект , Polo 6N - решетка без емблема

ППП: има раздел за цялостни проекти , в който НЕ могат да влезнат теми , които са само за оптичен тунинг

ПППП: Оптичен тунинг , не е да сложиш едни джанти и да кажеш направил съм оптичен тунинг на колата ми :idea:

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 24 фев 2010 23:45

Наистина трябва да се чете повече преди да се пусне тема за няква пълна простотия.Колегите по горе вече са написали че ' интернет достатъчно снимки има пък ако няма нещо затова е темата за'виртуален тунинг '
'Ако е наистина нещо ново и интересно,нека има тема но не само с питане а и с малко разяснение какво иска да направи и докъде е стигнал /започнал ли е/ ,каква информация е събрал до момента.Никой вещ по темата няма да откаже да помогне ако въпроса е добре аргументиран и има преспектива за развитие.

vw_golf_4_tdi написа:к'во ни сравняваш със шкода.. на мен само пръскалките и стелките ми струват колкото 1/2 октавия..

Не ги закачай колегите от Шкода Клуб-а че има коли два пъти и повече по-скъпи от целия ти Голф. mhihi

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Сря 24 фев 2010 23:46

Аз къв як вътрешен тунинг си направих, не исках да пускам нова тема, мисля, че тук е идеално ... Ако знаете къв як ароматизатор си сложих.... От ония с ластичетата и под формата на борче... Уникално седи, ще направя снимки и ще постна да се кефите и вие :drunk :screwy
Много правилно за безсмислените теми. Всеки има право да поства проект, но не бягайте от значението на самата дума "проект". Както казва един колега по горе, като си оправи колата тогава ще пусне пост, а не както гледах преди ден два, някакъв пич беше направил 5-6 теми, през седмица , кога какво сложил.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Сря 24 фев 2010 23:54

Хора, това че слагате ел.стъкла не е нито тунинг нито подобрение. Това че предишния собственик не си е доплатил за тях е друг въпрос. Та идеята ми е, че под оптичен тунинг аз например разбирам :
Голф мк2.......дръжки от ауди, смяна на брони,ножове,прагове,джанти,окачване и т.н, но не и сложих си еди какво си цд, еди какъв си ароматизатор, ама лепенката Пайнер вдига ли 3 коня и т.н...найстина в последно време се разпуснаха нещата, заради което исках да ми се изтрие или заключи темата, но никой не ме отрази.......

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Чет 25 фев 2010 0:17

vw_golf_4_tdi написа:к'во ни сравняваш със шкода.. на мен само пръскалките и стелките ми струват колкото 1/2 октавия..

Имаме собственик на Бентли във форума!!!

beuchat написа:Колега,не всеки може да си позволи да налива хиляди в колата си.Думата тунинг означава "променям нещо".В подзаглавието на раздела пише "Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила"

Като те е страх от мечки не ходи в гората бе младеж.
Който няма - да не прави, форумът не кара никого насила. Никъде в правилата не пише, че като се регистрираш трябва да си тунинговаш голфо и да си направиш темичка.

Е заради цялата тая боза ме е срам да си сложа колата тук. Заради такива като тебе и начина по който приемате този раздел. А имам какво да покажа и искам да го споделя с колегите които се интересуват от това. Но не и с тези, за които тунинга са решетки, борчета, спрейове и аларми. С тази част от аудиторията нямам какво да си кажа. Целта ми не е едно безкрайно ахкане и ихкане.

Върни се в “Оптичен тунинг”