Благодаря на всички за милите думи. Снимки след снощния вандализъм: NO COMMENT
Случилото се развива снощи към 22ч. зад блока в който живея. По принцип винаги съм гледал да спирам така,че да не преча на минувачи и водачи на други МПС. Затова и немога да си обясня случилото се Въпреки проявения вандализъм,аз няма да спра до тук!!! Напротив,още повече се мотивирам да постигна желаните промени по колата!
ех братче , като видях снимките направо ток ме удари . ако това ми се случи на моята кола и недай си боже да разбера кой го е сторил ...... - ЖАЛНА МУ МАЙКА после. ще се моли да не се е раждал. КАСКО ИМАШ ЛИ ?
Да към "Армеец" съм,идваха и те да снимат заедно с органите на реда.
anndroo написа:никой нищо ли не е видял,чул ?
Съседката чула силен шум,показала се на прозореца и видяла някой с черно яке и шапка да блъска с брадва по колата,след като се развикала той куцукайки побягнал към близко спряна Голф 3-ка. тя не е могла да види номера,но друг съсед го е видял и го е записал. Няма да публикувам номера,нека органите на реда да си го издирят и по закон да си понесе заслужилужилото си обвинение.
Ужас!!! Пусна ли номера през търсачката на форума? Малко странно съвпадение вчера пусна темата,днес някои с Г3 идва специално ти начупи джамовете П.П. Жалко че е 4-вратка иначе щях да ти пратя един джам, само ми сабира прах в гаража