Голф 2 Beli Grom
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 Beli Grom
Колега посъбери парички и я обзаведи с цялостно пребоядисфане, тъкмо ще ти поправят борните, и колата ще стане съвсем друга!
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
PeshoVW написа:cardan написа:а с какъв мотор е колата?
1991 VW Golf RP значи 1.8
За сега е 1.8

IceHeart написа:Колега посъбери парички и я обзаведи с цялостно пребоядисфане, тъкмо ще ти поправят борните, и колата ще стане съвсем друга!
Да сега към това съм се насочил и дано да я боядисам скоро,но всички ми искат около 1000-1300 лв.,а сега съм безработен студент и е малко зор.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Аз от цялата тема разбрах че си я покарал малко , след това седяла пред блока , после до смолян и обратно и след това едни нови фарчета, махане на тюнинга и нови жанти
Бъди по подробен колега
Бъди по подробен колега

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Бавничко ама славничко, само така колега
, вижда ми се че иска пастиране твоята красавица, или поне по качествени снимки 

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Снимки и аз искам да и направя някви хубави ,но няма кой да ми я снима както трябва,аз мога да си я снимам,но няма да е с много хубав апарат все пак ще ида да поснимам малко и после ще кача снимките.
Еми то няма какво толкова да се разказва всичко е на 1-вата страница,не е много,но както казва колегата "yarek" : "Бавничко ама славничко"
hooligans написа:Аз от цялата тема разбрах че си я покарал малко , след това седяла пред блока , после до смолян и обратно и след това едни нови фарчета, махане на тюнинга и нови жанти Бъди по подробен колега
Еми то няма какво толкова да се разказва всичко е на 1-вата страница,не е много,но както казва колегата "yarek" : "Бавничко ама славничко"
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
исках да кажа , да дадеш повече подробности какво е правено по колата в смолян , ама както и да е , поне знаем че е била в смолян

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Значи като я взех в началото нали имаше проблем с двигателя всичко се оправяше в Смолян,заедно с това се направиха и доста други козметични работи.Таблото тракаше цялото,като минеш през тупка и ... то се стягаше,броните се пооправиха(до колкото може),стоповете се смениха(единия беше счупен),тампони(там нещата бяха страшни с едни шаиби гаики и още сумати "изпълнения"),карета,накладки,гарнетата се завариха,крушки кадето трябва,вратите се повдигнаха малко,че бяха паднали,моторчето на задната чистачка беше за смяна,задните спирачки бяха изолирани и колата спираше само с предни (това още немога да си го обясня защо го е правил преднич собственик
),и още такива дребни неща.След това пак в Смолян се слагаше задния мост,централното,решетката и стоповете се пръснаха малко.

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Другото което исках да ви питам колеги.Какво ще кажете за една чистачка,понеже ми се върти нещо тъкова в главата,но незнам дали ще седи добре.Иначе стъклата съм ги минал с най-светлото фолио.
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колега голфчето си е идеално с 2 чистачки...не го осакатявай...поне според мен няма да стои добре.
- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
и предните ли си ги затъмнил или само задните
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Black-White написа:Другото което исках да ви питам колеги.Какво ще кажете за една чистачка,понеже ми се върти нещо тъкова в главата,но незнам дали ще седи добре.Иначе стъклата съм ги минал с най-светлото фолио.
За едната чистачка, лично на мен ми харесва

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_6683 написа:и предните ли си ги затъмнил или само задните
затъмнил съм двете задни и задното.сега се чудя дали и двете предни да не затъмня,но предполагам ,че господата ще ми правят проблеми.

Да готино е с една чистачка.Ще се мисли още по този въпрос.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Ето малко снимки да видите как станаха стъклата.На мен лично ми харесва само задното нямах светло и сложих малко по-тъмно фолио и сега ще го сменям.

- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колега само не разбрах и предните ли си затъмнил и с какъв процент?Голфчето е много добро
Въпреки че не съм фен на винилите и лепенките това с Hustlin Team ме изкефи

Въпреки че не съм фен на винилите и лепенките това с Hustlin Team ме изкефи

- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
супер е
:):)