Благодаря на всички за мненията, положителни и отрицателни...
Снимки от процеса на работата няма да публикувам, защото не съм правил много... Когато ръцете ти са в кит, не ти се занимава с фотоапарати... Мястото също е конфиденциално, по желание на притежателя на гаража.
Правен е с мноооого мерак и не чак толкова много пари, като първи пробен проект.
Колата е 92 1.8 ABS, (колегата не отгатна) с повищено системно налягане на впръскване.
Скоростите са от 1.9tdi, заради повищеното предавателно число. Предавките са по-дълги, което беше търсена цел.
Ако всичко върви по вода, скоро ще я бута VR6...
Окачването е умищлено оставено високо, защото това все още е кола за всеки ден, но не е съвсем сток... а предно K&N (втора ръка ) Общо взето е с много леки силови добавки колата, за които няма смисъл да се коментира в този разедел на форума.
Не съм от Русе... Джантите също ще са черно бели... скоро... Благодаря още веднъж на тези, които го оценяват...
Моят матов голф...
-
- Автомобил: Passat B5 2.8 V6 4Motion
- Двигател: AQD 1999
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моят матов голф...
2 3 качени снимки на голф не прави темата проект
ако всички качат по 2 3 снимки НЕ включващи описание какво е правено то ще сме пълни с
"проекти"
ако всички качат по 2 3 снимки НЕ включващи описание какво е правено то ще сме пълни с
"проекти"
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Koй е казал,че е проект,бе?Човека си е постнал колата и никъде не е споменал думата "проект"...Раздела да не е за проекти?Раздела е Оптичен тунинг и може да се публикува всичко,свързано с това,не само проекти... 

-
За окачване от K&N и аз не бях чувал... мой познат попадна съвсем случайно на него в морга в Пловдив, цената му беше за втора ръка съизмерима с тази на нов нисък клас, но беше двукамерен и изглеждаше според моя познат като нещо правено качествено... резултатът беше, че предницата застана по сигурно в завоите в комбинация с Bridgestone 195/55/15 гуми, а това беше важното... след година каране единият е "изпръскал". Възможно е да са менте, имитация... не съм се интересувал, защото съм горе долу доволен...
А относно проектите... Не виждам смисъл да качвам снимки от типа... "Сега търкаме купето с шкурка, сега пълня изгнилия праг с пяна, ето пръснахме течен кит"... не сме открили топлата вода с тоя голф, а и много колеги са обяснили всичко подробно в други теми... Аз мога най-много да сбъркам като подведа някого с подробни обяснения, защото колата не се получи безупречна...
А относно проектите... Не виждам смисъл да качвам снимки от типа... "Сега търкаме купето с шкурка, сега пълня изгнилия праг с пяна, ето пръснахме течен кит"... не сме открили топлата вода с тоя голф, а и много колеги са обяснили всичко подробно в други теми... Аз мога най-много да сбъркам като подведа някого с подробни обяснения, защото колата не се получи безупречна...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз относно окачването мнението си отдавна го споделих! Чакаме развитие по темата след конвенцията с новата предна броня 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Супер е Голфа, само дето някой ти беше надрал предния капак. Дано си го оправил. Ако беше ниско на земята щеше да е съвсем друго нещо, но напълно те разбирам. Успех с VR6-цата, Септември ще се засечем в ТУ. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
DJU написа:parno написа:утре щом си сменя чистачките ще пусна тема за мнение
това вече на нищо не прилича
всеки сменя по едни фарове или стопове и оп тема
точно сумати и теми има вече от същия сорт !!
утре пускам и аз , сипах бенз

Колега , замисли се , че по добре НОВО окачване от евтина марка , отколкото СТАРО от доказала се марка...
Всички викат , пазено е , супер е , ама я ходи пази окачване в София

- lancerr
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип Г3 ги мразя,но 2рата снимка е перфектна 

-
За окачването мога да споря, защото от собствен опит, макар и малък, и от мнение на човек с огромен опит, играл си да реже амортисьори под напречно сечение и да ги изучава на скъпи и евтини марки... мога да кажа, че твърдо заставам зад това да се подбират втора ръка, що годе запазени, изпитани амортисьори от висок клас, вместо масовите боклуци, които на първата дупка се изкривяват или изпускат.
Естествено чисто нови от висок клас е най-логично, но не всичко можем да си ги позволим. А за колегите, които критикуват темата, че не била пълна и т.н.
Оптичен тунинг не предполага да ви казвам, какво има под капака.
И не смятам, че ако колегата смени чистачките, колата му ще догони моята като сериозност на промяна на външен вид, но за хейтъри като цяло не обичам да коментирам...
Естествено чисто нови от висок клас е най-логично, но не всичко можем да си ги позволим. А за колегите, които критикуват темата, че не била пълна и т.н.
Оптичен тунинг не предполага да ви казвам, какво има под капака.
И не смятам, че ако колегата смени чистачките, колата му ще догони моята като сериозност на промяна на външен вид, но за хейтъри като цяло не обичам да коментирам...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
дай повече инфо , какво си и правил , какво ще и правиш
така пусната темата с 3 снимки е безмислена
така пусната темата с 3 снимки е безмислена
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Матовия цвят много радва окото, повече и най-важно КАЧЕСТВЕНИ снимки и история за колата. и може би някоя фланца в джантите и ще стане бонбонче.