Ето го и моят голф мк2 (Реставриране) - ПРОДАДЕН!!!

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Re: Ето го и моят голф мк2 (Реставриране)

Мнениеот GTI1.8 » Пет 23 юли 2010 20:51

SANDO 1 написа:Имаш мерак колега :D Но наистина ли харесваш задния спойлер :roll: имам чувството че е закачена част от някаква броня на задния джам :?

еми колега да ти кажа аз попринцип не харесвам тип need for speed но някак си още като го взех голфа и ми хареса хвана ми окото и си го харесвам.

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пет 23 юли 2010 21:51

marto_vw написа:Ето какво мисля аз:
Първо ще е добре да й свалиш всички метални лайсни и да ги освежиш малко че като гледам по снимките не са в много добро състояние.Трябва да махнеш и тази пейка от 3-тата врата :Mr Green Fun антената от покрива също, както и жълтите халогенчета от предната броня.Кората на багажника е под всякаква критика, ако може да се нарече кора :( Мен лично ми харесва й ако е с широкия джам...не само визуално ами е по удобно според мене(при малкия джам някакси ми се разминава погледа като гледам страничните огледала).Страничните лайстни си ги махнал, което и според мен е по-добре.Една боя - един-два тона по светло, малко като я смъкнеш и едни джанти, като тези и според мен ще я докараш в доста прилично визуално състояние и с не много пари.
http://www.carbodydesign.com/archive/20 ... -II-lg.jpg

Само това фолио не ми се връзва ама ти си знаеш...Може да вземеш от най-светлото и да сложиш на всички прозорци.Ще изглежда доста по-добре отколкото е сега.
Та това са си мои идеи, пък както ще правиш ти си решаваш колата си е твоя, но добре по-бавно я прави отколото да претупаш нещата :beer

Почти същото нещо ти написах в другия форум 8)

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Съб 24 юли 2010 11:42

Днес закарах колата свалихме и носачите но уви не беше само за втулките.Носачите са изгинли целите и сега очаквам да пристигнат новите носачи с нови втулки.Ако успея нещо да направя на тема снимков матерял ще кача.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 24 юли 2010 18:25

Сигурно ще бъдат много интересни снимки mhihi

Човек, ти май още не можеш да разбереш за какво е тоя раздел и какви теми се пускат тук :roll: Твоята тема до тук е за раздел "Технически" с тия смяни на втулки и носачи :arrow:

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Съб 24 юли 2010 19:39

Еми ок щом е за там защо не е преместена мисля че си има модератори и т.н. който трябва да се погрижат за тези неща написах че иксам темата да е преместена защото съм объркал раздела и ето не е преместена начи ти неможеш да кажеш темата за каде е !!!!!!

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 05 авг 2010 10:47

GTI1.8 написа:Еми ок щом е за там защо не е преместена мисля че си има модератори и т.н. който трябва да се погрижат за тези неща написах че иксам темата да е преместена защото съм объркал раздела и ето не е преместена начи ти неможеш да кажеш темата за каде е !!!!!!

Стефан е прав за което , но модераторите немогат да огреят на всякъде :idea:
1.- Махни задният спойлер и погледни как изглежда колата без него ( после па кси го сложи )
2.- добре ще е да имаш под ръка и оригинален спойлер ГТИ ( или такъв който се лепи )
3.- нови калници ( ляв) - Задължително !! ( ако не е нужно , нямаше да ти го давам като пример )

За в момента е това . Има какво да се очаква , но неможе всичко на един път ( Знам го от опит ) . Относно изброените горе неща , това е най-добрият вариянт според мен . 20-30 лв. е калника ( Ако искаш , мога да намеря един ... )

Успех :да:

Потребителски аватар
emo_golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo_golf » Чет 05 авг 2010 14:03

Успех с проекта голф 2 ми е слабост ! :wink: (old school)

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Чет 05 авг 2010 14:15

Мерси че поне има хора които ме подкрепят макар и да съм в грешка.Съжелявам нека темата бъде преместена или истрита щом толкова е проблем няма да го показвам и без тва не е кой знае какво.

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 29 авг 2011 5:11

А някакво развитие има ли по темата,виждам не е писано от годинка някаде,автора да не се е отказал eusa

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Съб 28 юли 2012 11:41

голфа от доста време вече е продаден и закупих друг :)

Върни се в “Оптичен тунинг”