Мисля обаче че още съм далеч от "най-добре изглеждащите"

kirqka79 написа:http://www.vwclub.bg/forum/garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=1000 може да е пенсионер вече,обаче не се дава на никой

rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.

vackooo написа:rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.
Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори
това,че има хора които се опитват да направят колата си така,че да има външен вид неозначава,че трябва да е най-добре изглеждащият давам пример:Във темата за най красивите VW в България 98% от голфовете се различават по цвят само неискам да стават дразги ама нека да не вървим с рогата напред.
vackooo написа:rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори
хаха![]()
това,че има хора които се опитват да направят колата си така,че да има външен вид неозначава,че трябва да е най-добре изглеждащият давам пример:Във темата за най красивите VW в България 98% от голфовете се различават по цвят само неискам да стават дразги ама нека да не вървим с рогата напред.
vackooo написа:еми браво радвам се за тебе, и въпреки че казваш че не робуваш все пак си правш добълнителни екстри за да ти е кеф на тебе нали???Това,че има и такива голчета с мрежичка има няма спор.Но да не забравяме,че всеки си има право да си прави колата такак както смята за добре.
vackooo написа:Напълно си прав,ОБАЧЕ не всеки може да си позволи такъв тунинг за който говориш.Защото в България според мен няма фирма , която да го направи,а и не всеки може да даде толкова пари накуп затова всеки гледа бавничко и по малко да си стяга колата.Да дам за пример моят пасат.Беше пълна гробница очукана облъскана , но по малко по малко почнах със джанти боя фарове двигател правих и гледам да се въздържам от излишни цигании,примерно ми харесва да е с бедлук и знам че неможе на всички да се хареса,ама няма начин

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта