Мисля обаче че още съм далеч от "най-добре изглеждащите"

kirqka79 написа:http://www.vwclub.bg/forum/garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=1000 може да е пенсионер вече,обаче не се дава на никой
rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.
vackooo написа:rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.
Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори
vackooo написа:rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори
хаха![]()
това,че има хора които се опитват да направят колата си така,че да има външен вид неозначава,че трябва да е най-добре изглеждащият давам пример:Във темата за най красивите VW в България 98% от голфовете се различават по цвят само неискам да стават дразги ама нека да не вървим с рогата напред.
vackooo написа:еми браво радвам се за тебе, и въпреки че казваш че не робуваш все пак си правш добълнителни екстри за да ти е кеф на тебе нали???Това,че има и такива голчета с мрежичка има няма спор.Но да не забравяме,че всеки си има право да си прави колата такак както смята за добре.
vackooo написа:Напълно си прав,ОБАЧЕ не всеки може да си позволи такъв тунинг за който говориш.Защото в България според мен няма фирма , която да го направи,а и не всеки може да даде толкова пари накуп затова всеки гледа бавничко и по малко да си стяга колата.Да дам за пример моят пасат.Беше пълна гробница очукана облъскана , но по малко по малко почнах със джанти боя фарове двигател правих и гледам да се въздържам от излишни цигании,примерно ми харесва да е с бедлук и знам че неможе на всички да се хареса,ама няма начин
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта