Нека бъде за най-добре иглеждащите пасат-и в БЪлгария

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: Нека бъде за най-добре иглеждащите пасат-и в БЪлгария

Мнениеот Winner25 » Вто 17 авг 2010 0:18

Ето и от мен една от събора :)
Изображение
Мисля обаче че още съм далеч от "най-добре изглеждащите" :oops:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Пон 20 сеп 2010 10:52

да повдигнем темата малко

Ето и моето возило :D

Потребителски аватар
kirqka79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirqka79 » Пон 20 сеп 2010 23:00

garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=1000 може да е пенсионер вече,обаче не се дава на никой :lol:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Пон 20 сеп 2010 23:46

kirqka79 написа:http://www.vwclub.bg/forum/garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=1000 може да е пенсионер вече,обаче не се дава на никой :lol:

Ама с голям трудов стаж :drunk

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Пон 20 сеп 2010 23:55

ето малко от днешната мивка "Ох баня,ох кеф"
Прикачени файлове
IMG_0133.jpg
IMG_0127.jpg
IMG_0129.jpg

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Вто 21 сеп 2010 0:22

Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Вто 21 сеп 2010 0:29

rufkata написа:Да не ме разберете погрешно ама до тук пълна трагедия.
Дано не обидя някой,но не видях нещо стойностно.Според мен най красив автомобил означава или уникален тунинг,а не гаражен. Или заводско изпълнение без каквато и да е "тунингарска" намеса визирам мрежички разни светещи там неща и тн.Или най малкото някаква уникална идея,каквато тук не видях.След като писах толкова искам да обобщя,че оставам с впечатлението за тема пусната с цел показност(някой да си покаже Пасата),но може и да греша все пак.

Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори :не:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 21 сеп 2010 0:45

vackooo написа:

Неможем всички да си позволим да караме ТУНИНГОВАН ГОЛФ като твоя брат сори :не:

да, но и аз съм на неговото мнение, макар че нямам тунингован голф!
ПП: и един бед лук, не го прави най-добре изглеждащия в България

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Вто 21 сеп 2010 0:57

хаха :063: :063: това,че има хора които се опитват да направят колата си така,че да има външен вид неозначава,че трябва да е най-добре изглеждащият давам пример:Във темата за най красивите VW в България 98% от голфовете се различават по цвят само неискам да стават дразги ама нека да не вървим с рогата напред.

П.С. Немислите ли , че е по добре един бед лук и една джанта,отколкото да е някакъв раждив курник и да се товари като чужда биволица.Мисля,че всички сем се събрали тук защото си обичаме марката и да споделяме кой какво е направил,а и неможе всички да мислим еднакво.На мен ми харесват всички пасати показани досега защото няма един с друг еднакви,а и съм сигурен,че има още толкова непоказани. :beer
Нека някой модератор да я маха тази тема!!!

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Вто 21 сеп 2010 1:13

vackooo написа:

Моя Голф е абсолютно заводски без грам смешни изпълнения,единствено е вграден 7-инчов TV-OSLON ,а и да вметна че в колата имам интернет постоянно.Не искам да говоря,за другите екстри,не се заяждам защото все пак нали сте фенове на марката и не искам да обидя никой.Само да поясня,че не робувам на марката,това че имам два перфектни и много рядки екземпляра не ме кара да се надувам.Само и да поясня,че има членове на клуба,които избягват срещите специялно за Пловдив говоря и се събират на други места,причината е тунингованите с мрежички и лъскави въздъховоди Голфчета,около които се събирате и се правите,че са супер.
Специално за Пловдив ви гарантирам,че има много отегчени,и разочаровани хора,визирам и себе си,точно затова си свалих стикерите от кабриолета,а за КР-а изобщо не поисках

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Вто 21 сеп 2010 1:40

еми браво радвам се за тебе, и въпреки че казваш че не робуваш все пак си правш добълнителни екстри за да ти е кеф на тебе нали???Това,че има и такива голчета с мрежичка има няма спор.Но да не забравяме,че всеки си има право да си прави колата такак както смята за добре.

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Вто 21 сеп 2010 1:42

Сори,че пак мое мнение но сега го мернах това
хаха :063: :063: това,че има хора които се опитват да направят колата си така,че да има външен вид неозначава,че трябва да е най-добре изглеждащият давам пример:Във темата за най красивите VW в България 98% от голфовете се различават по цвят само неискам да стават дразги ама нека да не вървим с рогата напред.

Само искам да кажа,че тия хора като искат външен вид,който да впечатлява би трябвало да измислят нещо уникално.Пасатите намръщени се срещат под път и над път вече,най лошото е че някой имат и прагове например и вежди някакви а джантата седи поне 5-санта по на вътре.Това във пълна сила важи и за Голфовете,и точно заради тази селения,страдат хора,които са набили яко пари,и са направили добри екземпляри-
Но за жалост попадат под един знаменател

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Вто 21 сеп 2010 1:51

Напълно си прав,ОБАЧЕ не всеки може да си позволи такъв тунинг за който говориш.Защото в България според мен няма фирма , която да го направи,а и не всеки може да даде толкова пари накуп затова всеки гледа бавничко и по малко да си стяга колата.Да дам за пример моят пасат.Беше пълна гробница очукана облъскана , но по малко по малко почнах със джанти боя фарове двигател правих и гледам да се въздържам от излишни цигании,примерно ми харесва да е с бедлук и знам че неможе на всички да се хареса,ама няма начин

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Вто 21 сеп 2010 1:55

vackooo написа:еми браво радвам се за тебе, и въпреки че казваш че не робуваш все пак си правш добълнителни екстри за да ти е кеф на тебе нали???Това,че има и такива голчета с мрежичка има няма спор.Но да не забравяме,че всеки си има право да си прави колата такак както смята за добре.

Екстрите си ги правя,защото колата я ползвам ежедневно,идея си нямаш а и няма да повярваш какви бартери са ми предлагали и съм ги отказвал.Няма да споменавам марка ,но са ми предлагали коли след 95 година със всички екстри само без кожа,от водещите марки сещай се кои,и съм ги отказвал.
Преди 18 месеца ми предложиха 5000 лв. и ако трябва да съм честен сега ме е яд че не го дадох,искаха го за да го правят за драг

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Вто 21 сеп 2010 2:05

vackooo написа:Напълно си прав,ОБАЧЕ не всеки може да си позволи такъв тунинг за който говориш.Защото в България според мен няма фирма , която да го направи,а и не всеки може да даде толкова пари накуп затова всеки гледа бавничко и по малко да си стяга колата.Да дам за пример моят пасат.Беше пълна гробница очукана облъскана , но по малко по малко почнах със джанти боя фарове двигател правих и гледам да се въздържам от излишни цигании,примерно ми харесва да е с бедлук и знам че неможе на всички да се хареса,ама няма начин

Не мисли че като инвестиции съм вкарал много кинти,просто имам по нестандартно мислене.Не разполагам със много пари за модификации,но ако не го продам до два месеца турбалана ми седи във хола.Ще го турбинирам,наистина само на газ ще се кара но ще е около 190 коня,и ще ми излезе не повече от 500 лева.
Много ви оспамих темата май,но стигнахме до заключението ,че понякога нестандартното мислене може да спести много пари.
П.П от сега да предупредя турбо маняците да не реагират на това мнение :mrgreen: за да не влизаме във излишни спорове как може и как става
Наистина Пасата като се намръщи става много як,но във допълнение със джанти и окачване.
Пожелавам ви по нататък и по един VR6 в коша да метнете :applause: :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”