Как Пасатора се превърна в Ибиза
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Историята на моя скромен автомобил VW PASSAT B5
Супер е пасата - изчистен и стегнат
Джантата е ... нямам думи
Гледана кола - щастлива кола 
Не съм очаквал такива мнения и много се радвам. Благодарско на всички
safet_d Колега искрено се надявам да успея да дойда но нещата не вървят на никаде за сега и нито да кажа че ще идвам нито да кажа че няма.... Предстои и освежаване и ми се иска да го завърша колкото се може по скоро ако успея ще се радвам да се запозная с вас

safet_d Колега искрено се надявам да успея да дойда но нещата не вървят на никаде за сега и нито да кажа че ще идвам нито да кажа че няма.... Предстои и освежаване и ми се иска да го завърша колкото се може по скоро ако успея ще се радвам да се запозная с вас

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега ти в бр. миладинови ли живееш . редовно я гледам колата там спряна зад военната болница
иначе добре е станал пасата, хваща окото , успех с по нататъчното развитие на колата
Peteff написа:колега ти в бр. миладинови ли живееш . редовно я гледам колата там спряна зад военната болницаиначе добре е станал пасата, хваща окото , успех с по нататъчното развитие на колата
Да колега там съм то4но в блока пред който обикновенно съм спрял на паркинга - 47
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Не ,че нещо колеги ,но това си е направо покана за някой автоджамбаз да си "напазурва" части . Съвет от мен е да махнете тия адреси и да си пишете на ЛС 

Колега това е миналото лято без да съм писал в никакви форуми къде живея какво що....
А това тук е като имах работа до варна и бях паркирал за 30-40 минути до винса

Друг инцидент отново във варна спирам си аз на паркинга на "Варна мол" и след 2 часа има няма се връщам и емблемата на едната ми джанта си липсва....
И още един случай спирам колата пред входа слизам качвам се (трябваше да взема нещо) забавил сътм се не повече от 5-10 мин слизам и капачките на винтилите ги няма
Така че колега дали ще напиша къде живея или не долните педераси ще ми откраднат не някоя част ми направо колата ще ми вземат.... както се случи с една лада нива която имахме...
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Добре е колата.
Карай нататък!
Карай нататък!

Ето че петък 13 за мен беше за сега кофти... утре ще се разбере дали не е и фатален....
Та карам си аз по ушким нормалните Бургаски пътища и аха да видя и вече чух неприятния шум на сбъсъка на отворена шахта с джантата ми
след което мошно свистена и докато спра и сляза гумата вече почти си беше издъхнала...
Ето го резултата на черния ден

Ще я карам на гумаджия да я изправят и да я надуят да я проверят за балони или дали не е пръсната някаде... видимо уш нямаше но аз много бързах а беше и тъмно... ама каквото е такова аз сам си избрал нисички гуми с мисълта че мога да си патя така че сам сам си виновен

Та карам си аз по ушким нормалните Бургаски пътища и аха да видя и вече чух неприятния шум на сбъсъка на отворена шахта с джантата ми
Ето го резултата на черния ден

Ще я карам на гумаджия да я изправят и да я надуят да я проверят за балони или дали не е пръсната някаде... видимо уш нямаше но аз много бързах а беше и тъмно... ама каквото е такова аз сам си избрал нисички гуми с мисълта че мога да си патя така че сам сам си виновен
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
колега колата ти е наистина страхотна . несе отчаиваи сигурен съм че ще се оправи гумата и успех за напред 

Колега, не мога да намери думи, с които да похваля колата ти!
Доста често съм я виждал къде в движение, къде паркирана.... Е много е красива! Браво и евала!
Доста често съм я виждал къде в движение, къде паркирана.... Е много е красива! Браво и евала!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега Пасатора е страОтен 
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
С най-голям интерес ще следя темата, от близко
Peteff аз лично съм голям фен на твоя пасат, по-миналото лято често го засичах по пътищата.
Peteff аз лично съм голям фен на твоя пасат, по-миналото лято често го засичах по пътищата.
Желязков написа:С най-голям интерес ще следя темата, от близко![]()
Шегувай се ти
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Желязков написа:С най-голям интерес ще следя темата, от близко![]()
вече не ме засичаш защото съм в поморие
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Много хубав е кораба, много радва окото, пък тези джанти са ми слабост
сигурно ти прозвучи банално, ама дали си я осветявал при някой местен поп против злополуки които те гонят? Не искам да убеждавам никой в каквито и да е религиозните посоки, обаче пробвай, не губиш нищо.
сигурно ти прозвучи банално, ама дали си я осветявал при някой местен поп против злополуки които те гонят? Не искам да убеждавам никой в каквито и да е религиозните посоки, обаче пробвай, не губиш нищо.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта