Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 на въглища- приятната ежедневка

Мнениеот crank666 » Пет 06 май 2011 12:01

Интересно се е получило с тези стрелки. Оригиналните лесно ли се свалят ? Разглабял съм таблото, но не съм махал стрелките. Лично аз съм за р32 предна броня. Ще се върже добре и със спойлера на багажника. Също така може за тавана да сложиш черно фолио на 3м. Излиза по-евтино от боядисване и ако решиш, че ти е омръзнал черния таван го разлепяш.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 06 май 2011 17:45

crank666 написа:Интересно се е получило с тези стрелки. Оригиналните лесно ли се свалят ? Разглабял съм таблото, но не съм махал стрелките. Лично аз съм за р32 предна броня. Ще се върже добре и със спойлера на багажника. Също така може за тавана да сложиш черно фолио на 3м. Излиза по-евтино от боядисване и ако решиш, че ти е омръзнал черния таван го разлепяш.

Лесно се свалят въпроса е да се работи внимателно, с една часовникарска отвертка и едно парцалче леко леко и се предадоха, не се плаши да натиснеш повечко осите са яки и няма да се изкривят, стрелките също са здрави, аз който много мразя пипкави работи и винаги ги оцапвам щом се справих значи не е трудно :applause:
най-голям зор видях после да ги накарам да показват вярно, перфекционист съм и ги свалях сигурно 50 пъти всяка докато ги нагодя да са перфектни. Аз го правих с вагком. Тавана ми има ужасно много язвички от камъчета и друга подобна сган, пробвахме с фолио и резултата щеше да е потресаващо ужасен, за това се разбрах с момчетата които ще слагат фолио-то, на лято като я боядисам цялата да я закарам да сложим фолио-то. А че ще е фолио е 100% сигурно, нищо че с тия подобрения вече си е вечно моя, искам да мога да възвърна оригиналния вид бързо и лесно.
Presian написа:
Aprilia написа: омолгация

Те тако'а животно нема! Думата е хомологация, подобно на хомо сапиенс, хомеопатия или хомосексуалист!

В интерес на истината, думата не я знаех как е точно на български и ползвах италианската такава и все пак близо съм бил де :beer

Някой има ли идея в краката на шофиора и пасажера от къде най-лесно и близо мога да взема сигнал за отворена врата, за да вържа диодите за осветление ?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 16 май 2011 2:22

Осветлението в краката е готово, в комбинация с S-ковите педали вечер е направо трепач :Mr Green Fun на снимките незнам защо, но не може да се добие дори представа колко е яко :shock беше ме страх да не започна да прекосявам границата на тунинга с тЮнунга, ама определено се получи добре според мен, а и на доста хора покрай мен им хареса. :wink:

Реализирах тия дни и една друга моя идея, която ми се въртеше от много време в главата. Въпреки че мойте пластмаси вътре (за тези гумираните става дума) бяха в почти перфектно състояние, като изключим тая около касетофона защото някой беше напъвал с отвертка да го вади :banghead: , реших да сбъдна едно мое желание вътре да го направя като ауди с3, на с3-ките това винаги ме е кефело адски много, пиано блек интериорните лайстни. Като замисъл е много добре, обаче на нас малко изпълнението ни куца, на снимките не се вижда много, ама на живо всичко е в прашинки и се виждат тук-там шкурките отдолу mhihi като за 1-ви опит е добре, понатам като боядисвам колата ще ги направя като хората :)
утре ще постна и снимки на светло, на светло изглежда доста по-добре :mrgreen:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 16 май 2011 18:31

Хубава 4ка. Според мен не ти трябват р32 брони. По добре инвестирай в едно качествено спортно окачване и си ти. На тези джанти колко е отвора за капачката на фв? питам защото съм май със същите само че 17" и не ме кефят тея капачки на Ронделл.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 16 май 2011 20:46

Ще сваля една капачка тая вечер и ще премеря :wink: Окачване ще има скоро, както и други перформанс неща, ще се похваля непременно :mrgreen:
Давайте идеи за вид какво още да се прави :twisted:

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 16 май 2011 22:01

Относно идеите за екстерионрия тунинг, не знам дали си доволен от оптиката си, мога да препоръчам качествен ксенон, обаче за него ти трябват фарове с лупи. След това прихвърли се към интериора, защото според мен от вън вече нямаш работа :)пък от вътре - темпомат, навигацийка или изцяло няква мултимедейка. Осветление на вратите, в багажника, жабката, пепелник. Ако решиш да пипнеш двигателя, сложи един чип на колегата Brezel и готово. Просто давам идеи.

Потребителски аватар
kiro rachnata
Автомобил: vw
Двигател: бензинов

Мнениеот kiro rachnata » Пон 16 май 2011 22:24

Мисля че,едни прагове от Р32 ще продължат клиренса на предната броня+боя на задната броня(по натам)!

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 25 май 2011 20:41

Някой знае ли модела на тези джанти ?? http://cgi.ebay.co.uk/Golf-MK4-17-Wheel ... 3f0a3a3130

търсих търсих ама нещо не го намирам :talk:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 10 юли 2011 17:58

Говорих си сега с един приятел по скайп, който ми каза че съм си бил зарязал билд темата :Mr Green Fun Верно че отдавна не съм ъпдейтвал ама за сега само купувам и нищо от купеното не е сложено... е почти де :Mr Green Fun

Да започвам с най-важният за мен елемент, таблото, взех табло от Голф4 големия фис посредата, дизел БЕЗ КАН. т.к моета кола е произведена през далечната 1997(първите 4-ки излезли на пазара) таблото не комуникира по кан шина с компа и за мен да сложа табло от Бора или друго от "модернити" табла нямаше как да стане, за това след МНООГО МНОГО дълго чакалене из немския ибей се сдобих с такова табло на скромната цена от 200 евро :talk: Много пари, ама съм полудел по тоя фис :Mr Green Fun И т.к имам 5-6 табла в нас всекакви модели, изскубнах от един пасат 3бг циферблатите (които са почти 1:1 с тия от р32-ката) и ги наденах на мойто табло барабар със стрелките, за красиво е много красиво според мен, ама някой контролни лампи не съвпадат mhihi като цяло таблото остава в моята графа проекти, ще пипам още много там, снимки в гаража
След това последваха малко такива ми ти работи:
Изображение

счупи се предния прозорец и така или иначе ше го сменям, взех електрохроматично огледало с дъжд сензор, излезе ми към 150 лева от ингилизкия ибей mhihi

Топка за скорости тт мк2 (100 лева с доставката)
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqV,!isE3R ... g~~_12.JPG

Волан от Голф мк5, с мулти-функция (по-скоро за окраса, че не виждам как ше тръгнат тия копчета в 4-ка :Mr Green Fun ) комплект с еърбега (350 лева с доставката)
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqR,!hQE3u ... g~~_12.JPG

Бадж ГТИ за волана, оригинален фв :Mr Green Fun (40 левчета с доставката)
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqMOKjcE35 ... g~~_12.JPG

Модул за автоматични фарове, не че е кой знае какво ама за 1 паунд беше грехота да го пропусна :Mr Green Fun като знам че струва 50, дет се вика шамар да е на аванта да е.
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqUOKjkE29 ... Q~~_12.JPG

Малко и по мотора:
кулер от голф 5 140 коня
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqEOKj0E21 ... !~~_12.JPG

и малко маркучи
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqQOKpcE3J ... g~~_12.JPG

Ще си купувам тия дни и 4 метра истинска алкантара от производителя, да правя тавана и колонките с нея mhihi Нормалната цена на метър е 150 евро :shock ако някой ви предлага по-евтина значи просто не е алкантара :applause:
аз я взимам на 50 евро на метър, защото е производство 1998година и малко е залежала в завода :mrgreen: но поне ми се видя перфектна и тапицер ми каза че от седене няма кво да и стане, е вервам му :Mr Green Fun

Взех от една морга и чистачки от Поло безраменни, ама не ме кефи как седят и ще ги разкарам и ще си взема от Пасатор mhihi
Имам и още 2-3 работи които предстоят да се купят, но показвам само какво имам вече налично в София готово за поставяне. Другата събота се прибирам у дома в БГ и се започва работата. :Mr Green Fun ще има редовни ъпдейти обещавам mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 13 юли 2011 23:20

Забравил съм духалките от бора които взех от колегата Галиано и ги чакам да дойдат от Австрия. Както и вече с новата придобивка, като го поосвежа малко ще влезе в колата :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Изображение

Света обърнах за такова рекаро, жив и здрав да е колегата голф777, който се оказа много коректен :bowdown heavy metal zork

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 14 юли 2011 12:07

еха, виж при кой отиде салончето. Браво, браво :applause:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 14 юли 2011 12:33

Доста има за освежаване ама доkato стигна лимита от 1000 лева който бях определил за салон, ще стане като нов пък и пари за черпене ще останат mhihi

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 14 юли 2011 22:11

Някой съвет за добър тапицер в София, този който трябваше да освежи седалките е до 10-ти август на море, е тва е да си тапицер 1 месец на море :shock

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 16 юли 2011 0:13

има един агент в софия който ги боядисва, излизаше нещо от рода на 300 - 350лв. преди 4-ри години. Стават перфектни и не си личи че е боядисвано. Също тока и издържа изпробвано :)

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 08 авг 2011 1:36

Отново след малко затишие, всичко вече е поставено на колата от нещата които бяха купени. Предстои малко оправяне на седалките нови стелки най-после както и други дреболии по интериора. дано другата седмица тапицера се върне от почивка да направим и тавана и корите в алкантара, да дойде на 15-ти и МФД-то и по вътре почти приключвам :roll:
В сряда влиза и за леко освежаване по външния вид, да видим бояджиите за 2-3 дни какво могат да пооправят :Mr Green Fun

Върни се в “Оптичен тунинг”