Vento 1,9 TDI TazZ
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Vento 1,9 TDI Red Pearl
земи си една хубава решетка,час по скоро разкарай тея мрежи,веждичките не са зле,оригинално вентово ножче и джанти 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, извинявай но с тая мрежа за комари е много селско
Намери си оригиналните решетки, или си направи някакви по истински.Според мен не е тръгнало надобре с предницата...

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Supawiza написа:
това имах на предвид с горното си мнение
на вентото не му трябва много за да хваща окото
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Идеята в началото беше да я направя с мрежа и на мрежата да има залепени буквите тди, но снощи след като се поразрових малко из нета не ми хареса първоначалната към идея в която се бях насочил и за това вече се работи по въпроса с закуването на решетката която колегите parno и all4u предложиха.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

такава решетка като от снимката има в платените и не е скъпа
може и да си направиш ако имаш вече такава но ако ще купувам една и друга за части не си струва
махни ножа от 3ка на вентото никак не му отива

намери си от венто нож среден или широк за мен и 2та стоят страхотно
намери си цяла вежда (как точно ще го направиш не знам аз не можах да си намеря)
като цяло си започнал от никъде за някъде
първо почни от джантите (ако нямаш такива) и тогава довършвай
- 1,9TDI
Джантите са тези от гаража и съм решил да ги правя като на koko_gti, но за сега са на заден план, защото първо мисля да направя предницата, да изглежда добре и след това да я пребоядисам. Ще вкарам 3-4 вида перли в боята.
- 1,9TDI
Макар, че се излязоха малко непредвидени разходи и се налага да правя ремонт по предницата колата, днес се сдобих с това

остане ли малко свободно време и се захващам с бронята

остане ли малко свободно време и се захващам с бронята
- 1,9TDI
Ето и малко развитие по колата. Запълних бронята, и се опитах да оставя канала, но нещо не се получи и я оставих така и я боядисах, другата седмица ако ми остане време, ще запълня канала и ще я боядисам. Сложих новата решетка без емблема, но не съм я боядисал все още. Махнах веждите които бяха на фаровете, наложи се малко да ги свала, че много кофти светеха. Днес боядисах джантите със спрей, да видим колко ще издържи, а пък съм решил по нататък да ги мина на пясъкоструйка и да ги боядиса някой бояджия, все пак той е професионалист и ще се справи по-добре от мен. Другия месец ще сменя ножа и ще търся тясна вежда да и сложа. Това е за сега което съм направил.
- 1,9TDI
Така изглежда в момента

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Джантите са станали добре 

- 1,9TDI
Тази тема малко прах хвана. По колата не съм направил кой знае какво. Тази броня която правих с мигачите от 2-ка доста ме изтормози и накрая ми писна да се занимавам с нея и реших временно да си взема стандартната броня. След това реших да се занимавам с музиката в колата. В началото на юни видях един усилвател Sony XM-SD14X във форума и го купих от колегата който беше много коректен. В края на месеца взех една ръчно правена бас каса, на която говорителя се издъни като го напънах малко. След това си взех 10" говорител Пайнер TS-W257D4. И така до миналия месец когато се наложи да правя ремонт на колата. Смяних задни спирачни апарати, предни пружини, лагер тампони, накладки, горна и долна помпа на съединителя. В началото на този месец реших, че колата ще е със стандартна броня и тръгнах да търся по моргите. Намерих си броня като обиколих почти всички морги във Варна и честно казано имаше в 2-3 морги по 1 броня. Накрая намерих такава каквато ми трябваше със забележка и я дадох да я пребоядисат и преди 2 седмици я монтирах на колата. Поръчах си и един широк нож, който за мое удивление се счупи на 3 ден при съвсем леко опиране на едно място. Днес изпратих заявка за една тясна вежда над фаровете. Преди 3-4 дни ми направиха профилактика на ГНП. От доста време се каня да взема едни фарове на ФК ейнджъл айс, ама ........
- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
Колега, от къде поръча широкия нож ? Че аз където и да питам, ми казват че за венто трудно се намира, а и някаква цена ако споделиш, ще съм, ти благодарен !
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Vento 1,9 TDI TazZ
и ко стана после
- 1,9TDI
Ами почти нищо ново. Сложих бронята, веждата. Смених ролки,ремък, масло, филтри и се отказах да и правя тунинг сега. Събирам пари за да я китосат и пребоядисат, че лака и пада, на доста места избиха ръжди и така. Частите после. Развитие август-септември най вероятно. До тогава ако направя нещо дребничко по нея ще пиша и ще кача снимки.
- 1,9TDI
Миналата седмица поръчах лупи от колегата strahil_toshkov, който е изключително коректен.

Вчера ги отворих фаровете, напръсках ги, монтирах лупите и ги затворих, а днес сложих на колата. Снимката е от вчера и не са монтирани, само съм ги сложил да видя как изглеждат на колата. Мисля, че добре се получиха.

Вчера ги отворих фаровете, напръсках ги, монтирах лупите и ги затворих, а днес сложих на колата. Снимката е от вчера и не са монтирани, само съм ги сложил да видя как изглеждат на колата. Мисля, че добре се получиха.