реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов
Re: реставрация на един малко по различен Beetle Готов
колата е почти готова днеска след довършителните работи ще пусна и снимки.
Re: реставрация на един малко по различен Beetle- вече готов
Колеги, вече пресякохме финала. Днес завършихме колата и мога да кажа, че е готова. Надяваме се колата да се хареса на собственика и да продължи да я реставрира.Ето и финалните снимки.
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
супер е станала
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Крайния резултат е страхотен, но не съм съгласен с цвета, тая откачената кола заслужава откачен цвят. Може би за това повечето, които съм виждал са ярко жълти, ярко оранжеви, бебешко сини и т.н.
Последна промяна от radi_nrj на Съб 16 юли 2011 17:07, променено общо 1 път.
И аз съм съгласен за цвета. Но както съм написал в началото колата не е моя,а на клиент.Когато получихме колата цветът,с който дойде при нас беше синьо и отгоре посипана с цветни парченца брукат.Наистина уникален цвят. Радвам се че колата ви е харесала. Всички които успяха да я видят на живо реагираха
положително.

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Велико е станало евала

- Toni_Kazi4ane
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина уникална кола. Много добре е станала
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Крайния резултат е наистина впечатляващ.Собственика на колата обаче има още работа и то не малко.Видях само една снимка на която дъното е пръскано или мазано с нещо черно,може би битум.Обработката преди нанасянето обаче ми се струва недостатъчна.Отдолу незнам как е,но собственика сериозно трябва да помисли над въпроса с ръждата.По окачването и двигателния отсек също има работа,може би само неща за боядисване/полиране,а може би и за подмяна на консумативи.
Поздрави за добре свършената работа и браво на тапицера за професионализма в изработката на детайлите.
Поздрави за добре свършената работа и браво на тапицера за професионализма в изработката на детайлите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
T.C.T. написа:Крайния резултат е наистина впечатляващ.Собственика на колата обаче има още работа и то не малко.Видях само една снимка на която дъното е пръскано или мазано с нещо черно,може би битум.Обработката преди нанасянето обаче ми се струва недостатъчна.Отдолу незнам как е,но собственика сериозно трябва да помисли над въпроса с ръждата.По окачването и двигателния отсек също има работа,може би само неща за боядисване/полиране,а може би и за подмяна на консумативи.
Че, това е стъклопластово корито,какво ще му ръждяса?По-може да го изгризът мишките

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Това корито нали се закрепва за нещо.