Колеги , днес един TIR леко ме закачи ... и огъна и другата ми задна вежда ... хубаво мислех да си ги радувам , но поне трябваше аз да си ги отрежа , в момента съм ходещо грозилище едната ми вежда е отрязана , а другата смачкана " благодарение на този големец ... ) и така тези дни ще има рязане / заваряне китосване ... съжалявам че нямам снимки , но не разполагам с апаратче за вмомента ще направя снимки тези дни да видите за какво става въпрос а относно веждите ... предните ще се разцепят по средата и ще се изнесат малко навън -
viewtopic.php?f=53&t=23039 ... ще остане оригиналната вежда + пластмасовата но просто ще е малко по вдигната и изнесена навън , а относно задните ... днес колегата от форума georgi0804

се сдобих с предни вежди от опел кадет ... които нанасяйки се за задни вежди на голфа става много красиво ( някакво подобие на ситроен с пуснати възглавници и на това ще пусна снимки да добиете представа ) , но пък сложа ли тези вежди ще се загуби концепцията предните ще останат оргиналните издути , но с ръб а задните ще са без , ще пусна снимки и ще почакам да видя и вашата гледна точка

, другият вариант за задните вежди е да си купя два предни калника от мк2 тъй като са с по широки и по вдигнати вежди от задните и да сложа тях ...