VW Golf 4 TDI
- pymiar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 4 TDI
Баце успех с проекта и не слушай повечето тук в началото плюят супер много проектите ,а после коментари от сорта на ..с интерес следя проекта ,евала и мн ме радваш ... ако искаш и маса на тавана може да си сложиш ,според мен щом ти харесва ,това е твоя кола ,твой проект .... иначе аз съм фен на марката и модела най вече и гледам всички проекти с GOLF 4 ...ако ми хареса нещо може да го ползвам или да го променя ...то иначе ако всички правехме 1 и също щяхме да караме еднакви коли
Успех и мн безаварийни

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
1. Luximata си е китайски ксенон така или иначе
2. Сложи окачване че с тези джанти е като бъги
2. Сложи окачване че с тези джанти е като бъги
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
има време за всичко 
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добър старт.Внимавай да не те изядат кръвожадните ни колеги и успех с проекта.
-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
браво колега...добре започваш
и да не се палиш на нападките на някой колеги,те са само за това във форума
и да не се палиш на нападките на някой колеги,те са само за това във форума- vankata__098
VALENTINO87 написа:браво колега...добре започваши да не се палиш на нападките на някой колеги,те са само за това във форума

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Едно окачване и ще заспи
желанието е най важното,колата започва супер
успех колега и занапред 
успех колега и занапред 
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Моето мнение е давай все напред,идеите и това което правиш ми допада доста.Успех колега.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Добре върви проектчето

- vankata__098
Лека полека се напредва
Вече почти готов за боя

Вече почти готов за боя 

- vankata__098
При изправянето на праговете се наложи да взема други, че се отвориха дупки които майстора ми предложи да залепи, но предпочетох други без заварка, както и предните калници. Те също имаха малко ръждица от вътрешната страна, която по-нататък ще стане на дупки и реших и тях да сменя. Така, че да е всичко както си трябва. Купих и друга антена стокова от Сеат Ибиза, че има възможност да се наклонява при вкарване в ниски помещения и най-важното е, че не може да се сваля перото от основата
"Писна ми да купувам пера"
"Аман от любители" на "Нощния магазин" 
"Писна ми да купувам пера"
"Аман от любители" на "Нощния магазин" 
- vankata__098
вече е и пръсната със течен кит и чака шприца

Не можах да го снимам от всички страни, че майстора имаше много работа и бързаше, но се надявам тези дни да е вече готов.

Не можах да го снимам от всички страни, че майстора имаше много работа и бързаше, но се надявам тези дни да е вече готов.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Браво, много добре се развива проекта. Сега е момента като е разглобена да си поиграеш с дребните детайли.
Като лично мнение мисля, че фаровете ако се направят черни ще се вържат много повече с визията ти.
Преди 2 месеца минах това приключение. Пръснах и пластмасите на интериора при бояджията. Дано са ти сложили стабилна ламаринка на предния капак, защото аз ползвах ламаринката, която е в комплекта към маската и сега малко ми се е наддигнала боята заради тая ламаринка. Не е от подходящ материал за заварка. По броните ще има ли някакви промени или ще ги пребоядисаш само ?
Като лично мнение мисля, че фаровете ако се направят черни ще се вържат много повече с визията ти.
Преди 2 месеца минах това приключение. Пръснах и пластмасите на интериора при бояджията. Дано са ти сложили стабилна ламаринка на предния капак, защото аз ползвах ламаринката, която е в комплекта към маската и сега малко ми се е наддигнала боята заради тая ламаринка. Не е от подходящ материал за заварка. По броните ще има ли някакви промени или ще ги пребоядисаш само ?
- vankata__098
Колега за Фаровете имам нещо в предвид
Няма да ги боядисвам, че са със счупени щипки, капачки, не стават, а съм си харесал други, но за сега ще сложа тези и ще се види по-нататък какви ще са.
За капака ламаринката от комплекта не съм я слагал, че и на мен ми се стори доста афифна и майстора ми завари по-здрава и двойна, както е самия капак, а бронята я изля от друга пластмаса от др. броня.
За броните няма да ги преправям. Така ми повече харесват, само ще си поиграя с решетките
Имам още доста неща да преправям, както по интериора, така и по външния вид, но това ще бъде всичко отразено
За капака ламаринката от комплекта не съм я слагал, че и на мен ми се стори доста афифна и майстора ми завари по-здрава и двойна, както е самия капак, а бронята я изля от друга пластмаса от др. броня.
За броните няма да ги преправям. Така ми повече харесват, само ще си поиграя с решетките
Имам още доста неща да преправям, както по интериора, така и по външния вид, но това ще бъде всичко отразено
-
topest
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, трябват ти едни хубави фарове, едно качване, хубаво фолио на стъклата и голфа става неповторим.
Давай в същия дух!
Давай в същия дух!