Vento G60
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Re: Vento G60
Видях го наживо но в много ранен стадий ще следя темата и да го очакваме скоро колицата на сбирките
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
най-накрая вентооооо

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Успех колега.Вентото е уникално особенно с този г60 мотор 
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
и аз се записвам 
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Бройте ме и мен 
- antikata
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1992
- Контакти:
Благодаря на всички колеги за добрите думи
та по темата След като беше свален мотора коша се изми и боядиса през това време се подмени задният мост и тампоните му и се премина от барабани на дискове,поставиха се и пластмасовите вежди и GT лаиси задният капак се подмени и се запълни мястото на емблемата

та по темата След като беше свален мотора коша се изми и боядиса през това време се подмени задният мост и тампоните му и се премина от барабани на дискове,поставиха се и пластмасовите вежди и GT лаиси задният капак се подмени и се запълни мястото на емблемата- antikata
- Контакти:
След като монтирахме веждите реших че ще ми трябват някъкви фланци колега от форума ми направи 12мм и се поставиха

След дълго мислене и гледане за двигател накрая се спрях на G60 и се започна монтажа
и сега е момента да благодаря за огромният принос по този проект на колегите kawa и djmaster и всички други които са се включили в това начинание

мотора е в коша и се окабелява
След дълго мислене и гледане за двигател накрая се спрях на G60 и се започна монтажа
и сега е момента да благодаря за огромният принос по този проект на колегите kawa и djmaster и всички други които са се включили в това начинание мотора е в коша и се окабелява
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Vento G60 , харесва ми как звучи , комбинацията е върха колега
.Не издържам и аз напролет да забия предницата на моето ,а пък стойката на твоето е убийствена
, джантите ми харесва как стоят на колата.Червеното пък как гърми като се пастира не е истина. 
.Не издържам и аз напролет да забия предницата на моето ,а пък стойката на твоето е убийствена
, джантите ми харесва как стоят на колата.Червеното пък как гърми като се пастира не е истина. 
- kawa
- Автомобил: passat b6
- Двигател: bkp 2006
гошко
пускай снимки в тая тема
какво ги цъкаш една по една
и мерси за благодарностите
пускай снимки в тая тема
какво ги цъкаш една по една
и мерси за благодарностите
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Нека после говорят заблудените че никой не минавал от дизел на бензин
Много готин проект, браво
Много готин проект, браво

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Добро проектче
след като бъде завършена колата,модификаци по мотора ще има ли или стоков ще го джиткаш 
след като бъде завършена колата,модификаци по мотора ще има ли или стоков ще го джиткаш - antikata
- Контакти:
Маи някои ме е изпреварил със снимките а на въпроса на колегата дали мотора ще се пипа имам идеи и за него но те ще са след някои друг месец засега набирам само инфо а по темата колата е окабелена монтиран е и климатика сменени са ремаци масла и филтри генерацията е на 55ф с краино гърне от голф3 jubi сложихме и очиларката с двете перки отпред от 239мм дискове минахме на стандартните за мотора 280мм апаратите се свалиха почистиха ревизираха и боядисаха

И доиде момента на истината да палим мотора след първият неуспешен опит и доста ровене и четене се оказа че ни липсва реле №30,след като колегата от които купих мотора ми прати и релето беше ред и на втори опит и този път успешен мотора запали с лекота и заработи доста добре за съжаление нямам клипчета от паленето
И доиде момента на истината да палим мотора след първият неуспешен опит и доста ровене и четене се оказа че ни липсва реле №30,след като колегата от които купих мотора ми прати и релето беше ред и на втори опит и този път успешен мотора запали с лекота и заработи доста добре за съжаление нямам клипчета от паленето
Наистина много добро проектче, Браво за усилията и желанието колега
очаквам с нетърпение крайния резултат 
очаквам с нетърпение крайния резултат