от 124ка тд търси кални преден не от страната на шоф. а другата
или от Бус Т4 от същата страна !
въпрос за изрязване на калник...
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Идеята е не осиране а по добра визия.Колегата се интерисува дали някой знае да има готов елемент от ламарина да се продава примерно както има елемент за резервоара на бързо гниещи коли.снимките са ти страхотни но не помагат с нищо по въпроса.
снимките му мопагат повече отколкото си мислиш,опитва се да предпази човека от окалцотване на колата но както и да е.такива ребра се продават готови,мога да уредя да се здобиеш с такива.цената е около 80-90лв.другия вариянт е от бус Т4 или мерцедес турбодизел.
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
както по горе споменаха колегите варианта е калник от мерцедес .От него взимаш нужния елемент и деистваш
От мен успех

От мен успех

Последна промяна от stoqn_gti на Съб 10 фев 2007 22:49, променено общо 1 път.
- fiuta
- Автомобил: Golf 2 VR6
- Двигател:
фюта
не знам при кой ще идваш вьв Варна да си правиш спойлери, но аз ти препорьчвам MG-Tuning в кв.Аспарухово...имат такава решетка от полиестерна смола...ето виж само че тая аз сьм я монтирал,и си играх доста.....ако имаш намерение да идваш ми пиши....

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди изглеждах така:
ЦЪК
Правил съм си го сам, и ми се стори по-лесно отколкото да режа от друга кола/част вече направена решетка. Копираш на хартия, пренасяш го със спрей на калника, няколко дупки с бормашината и после зеге, алуминиева мрежа (пръсния със лак за да не се дере много) лепиш със силикон за стъкла(черен)
ЦЪК
Правил съм си го сам, и ми се стори по-лесно отколкото да режа от друга кола/част вече направена решетка. Копираш на хартия, пренасяш го със спрей на калника, няколко дупки с бормашината и после зеге, алуминиева мрежа (пръсния със лак за да не се дере много) лепиш със силикон за стъкла(черен)

- tbs_niki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: фюта
fiuta написа:не знам при кой ще идваш вьв Варна да си правиш спойлери, но аз ти препорьчвам MG-Tuning в кв.Аспарухово...имат такава решетка от полиестерна смола...ето виж само че тая аз сьм я монтирал,и си играх доста.....ако имаш намерение да идваш ми пиши....
това трябва да е вр6 на митко янакиев