SIGI?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: :)))

Мнениеот vasstop » Пет 16 фев 2007 12:55

Perso написа:Не така колеги!
Щом са се нарекли тунинг все пак нещо правят по въпроса.
А без хич?

Харесвам чувството ти за хумор :) ама като гледам мненията по-добре хич, отколкото с такъв тунинг :wink:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Пет 16 фев 2007 15:16

Всяко начало е труднол
Може след време да изкарат нещо, знаеш ли?

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 16 фев 2007 15:42

Exell написа:По темата , има магазин в Красна поляна , а сервиз в Горубляне .

Офффф
А за голфа на жена му....ако е 4-ката , то тоя преден капак ми къса нервите (грознееее ми нещу :roll: :roll: :roll: )

Да в Красна поляна има доста работи в магазина, ама нещо немога да се доверя на такива магазини.

пп. А 4ката с тези ноздри....... хахаха :shock :D :D

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Re: :))

Мнениеот Tishku » Пет 16 фев 2007 15:44

Perso написа:Всяко начало е труднол

Дано, но гледал съм някакви галерии на Сиджи и на Двеил .. пази боже :D Но на някой може и да му харесват, всеки има различен вкус.

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Re: :)))

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 16 фев 2007 16:04

Perso написа:Не така колеги!
Щом са се нарекли тунинг все пак нещо правят по въпроса.
А без хич?

е то е ясно , аз не съм казал че правят грозни неща , един път ми се е случило да е не как требе нещо , но като цяло тунинга там съм виждал доста прилични неща , въпроса беше че е скъпичко ! което неможеш да отречеш

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Пет 16 фев 2007 16:48

Продуктите са безбожно,нереално скъпи и 95% от тях са абсолютни б....ци :evil: Съжелявам,но не издържах,който иска нека ми се сърди,но приятелския съвет пак повтарям е - нямате работа там колеги.... Отделно за новото начало: вярно трудно трудно,ама като си знаеха лай...ата преди време а и сега,защо не им е трудно да обират парите на хората,а на тея хора лесно ли им е да ги изкарват и непрекъснато да бъдат ЛЪГАНИ И УВЕРЯВАНИ,особено ако са по незапознати,че купуват нещо качествено и ЗА ТЯХНИЯ МОДЕЛ АВТОМОБИЛ - МАСОВО КАЛЪПИТЕ ИМ СА КРИВИ И СЯКАКВИ ИСТОРИИ,НА приятелче му бяха разправяли на Горубляне,че не праговете им са криви а калниците на колата - била удряна хехех :evil:

Потребителски аватар
stas123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stas123 » Съб 17 фев 2007 19:19

аз си купих от там прагове и задна приставка за бронията и малко ме обраха за монтажа 60 кинта за двете,120 за праговете и 60 за приставката и да си призная в началото беше супер обаче след време всичко увисна таи като е с рапитки захващането и ме уверяваха че така било по добре като ги строша се сваляли лесно,а сас силикон ням сваляне да това е вярно,но всичко си пасна чудесно ни това си е касмет :) може би

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sigi_tuning » Съб 17 фев 2007 19:30

OuT-OF-CoNtRoL написа:
bobkata написа:и аз съм чувал че не са мн добри :?

еми аз си взех от там вежди , даже уж жената от магазина някакви мерки взима , отивам , казват ми че имат много работа и ми я дават с думите "бе всичко е ок пич , взимаш и слагаш" ! Та взимам аз и .... хоп ... идва момента да слагам , амааа нещо не е кат хората , та имах малко разправии и в крайна сметка се оказа че купеното не се връщало , та с еналагаше да правя някои промени по решетки и т.н. :) , така че имайте едно на ум :wink:

само като информация :!: нещата при нас можете да ги върнете ако нестават :idea: и още нещо ... :arrow: НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ И ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ НА ИЗВЕСТНИ ТУНИНГ Ф-МИ :arrow: но никой от вас няма сърце да даде пари за нещо истинско и все търсите по евтиното.....и само си говорите глупости..... :!: ставате смешни...извадете пари и си купете оригинални стоки НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДОСТАВИМ И ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА :D :arrow: замислете се че НЕ СЛУЧАЙНО сме първите в оптичния тунинг и вече 20 год. сме на пазара в БГ.... :shock ако някой не е съгласен....чакам ви на ЛС......УСПЕХ НА ВСИЧКИ :wink:

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Съб 17 фев 2007 19:54

Без sigi_tuning да се засяга:
Дочух, че Сиги не правили те тунинг елементите. Имало някакви момчета от Свиленград които ги правили, и Сиги вземал от тях. Даже от скоро са почнали да използват някакви нови смоли. Предполагам и за това при Сиги са толкова скъпи всички тунинг елементи.
До колко е вярно, аз не знам.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 17 фев 2007 20:10

sigi_tuning написа:
OuT-OF-CoNtRoL написа:
bobkata написа:и аз съм чувал че не са мн добри :?

еми аз си взех от там вежди , даже уж жената от магазина някакви мерки взима , отивам , казват ми че имат много работа и ми я дават с думите "бе всичко е ок пич , взимаш и слагаш" ! Та взимам аз и .... хоп ... идва момента да слагам , амааа нещо не е кат хората , та имах малко разправии и в крайна сметка се оказа че купеното не се връщало , та с еналагаше да правя някои промени по решетки и т.н. :) , така че имайте едно на ум :wink:

само като информация :!: нещата при нас можете да ги върнете ако нестават :idea: и още нещо ... :arrow: НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ И ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ НА ИЗВЕСТНИ ТУНИНГ Ф-МИ :arrow: но никой от вас няма сърце да даде пари за нещо истинско и все търсите по евтиното.....и само си говорите глупости..... :!: ставате смешни...извадете пари и си купете оригинални стоки НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДОСТАВИМ И ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА :D :arrow: замислете се че НЕ СЛУЧАЙНО сме първите в оптичния тунинг и вече 20 год. сме на пазара в БГ.... :shock ако някой не е съгласен....чакам ви на ЛС......УСПЕХ НА ВСИЧКИ :wink:

колко % от каталожната цена нагоре искате?

п.п. честно казано тунинг фирма която ползва рапидки - :010:

п.п. за коректност въобще не говоря, тъй като още помня жалкия опит да пишеш с друг ник от същото ip и да клеветиш "колегите-конкуренция"
нищо че са минали повече от две години...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ght=#30850

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 23 фев 2007 23:12

Exell написа:По темата , има магазин в Красна поляна , а сервиз в Горубляне .

Офффф
А за голфа на жена му....ако е 4-ката , то тоя преден капак ми къса нервите (грознееее ми нещу :roll: :roll: :roll: )

Бате аз като го видях тоя голф (4ката на SIGI) колко е смешен и се ентусиазирах да го направя моя като хората че иначе срам голем за 4ките!!!

А по повод SIGI егати надценките на оригиналните неща по каталог иначе спойлерите са боклуци-имах 2 на старата ми баварка и се изкривиха яко от слънцето ...

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 23 май 2007 17:48

Лелеее а Сижи се пише професионалистче :?: :!: :lol: Не те ли е срам да предлагаш услугите си по форумите след тия случки :?: Аз ако бях на местото на някои от хората на които си им вършил услуги - чесно да ти кажа аз да ти дам парите и да имам довери в това което правиш - да получа в замяна филирани прагове спойлери и каквото било друго е извинявам се много ама и тебе ше те филирам много лошо след това :!:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: :))

Мнениеот Kozunak » Нед 27 май 2007 11:37

Всяко начало е трудно

Там е работата, че тяхното начало отдавна вече мина.Те се занимават с това от много години.Праи сметка в началото кво е било. :shock :lol:

Потребителски аватар
vasko0001
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko0001 » Съб 14 юли 2007 14:07

има едни момчета в света троица, от дясно, преди орион-devil tuning.
работят много добре. вижте темата по-долу

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%EE%E4%E8

Върни се в “Оптичен тунинг”