Perso написа:Не така колеги!
Щом са се нарекли тунинг все пак нещо правят по въпроса.
А без хич?
Харесвам чувството ти за хумор

А без хич?
Exell написа:По темата , има магазин в Красна поляна , а сервиз в Горубляне .
Офффф
А за голфа на жена му....ако е 4-ката , то тоя преден капак ми къса нервите (грознееее ми нещу![]()
![]()
)
Perso написа:Всяко начало е труднол
Може след време да изкарат нещо, знаеш ли?
А без хич?
OuT-OF-CoNtRoL написа:bobkata написа:и аз съм чувал че не са мн добри
еми аз си взех от там вежди , даже уж жената от магазина някакви мерки взима , отивам , казват ми че имат много работа и ми я дават с думите "бе всичко е ок пич , взимаш и слагаш" ! Та взимам аз и .... хоп ... идва момента да слагам , амааа нещо не е кат хората , та имах малко разправии и в крайна сметка се оказа че купеното не се връщало , та с еналагаше да правя някои промени по решетки и т.н., така че имайте едно на ум
sigi_tuning написа:OuT-OF-CoNtRoL написа:bobkata написа:и аз съм чувал че не са мн добри
еми аз си взех от там вежди , даже уж жената от магазина някакви мерки взима , отивам , казват ми че имат много работа и ми я дават с думите "бе всичко е ок пич , взимаш и слагаш" ! Та взимам аз и .... хоп ... идва момента да слагам , амааа нещо не е кат хората , та имах малко разправии и в крайна сметка се оказа че купеното не се връщало , та с еналагаше да правя някои промени по решетки и т.н., така че имайте едно на ум
само като информациянещата при нас можете да ги върнете ако нестават
и още нещо ...
НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ И ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ НА ИЗВЕСТНИ ТУНИНГ Ф-МИ
но никой от вас няма сърце да даде пари за нещо истинско и все търсите по евтиното.....и само си говорите глупости.....
ставате смешни...извадете пари и си купете оригинални стоки НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДОСТАВИМ И ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА
![]()
замислете се че НЕ СЛУЧАЙНО сме първите в оптичния тунинг и вече 20 год. сме на пазара в БГ....
ако някой не е съгласен....чакам ви на ЛС......УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Exell написа:По темата , има магазин в Красна поляна , а сервиз в Горубляне .
Офффф
А за голфа на жена му....ако е 4-ката , то тоя преден капак ми къса нервите (грознееее ми нещу![]()
![]()
)
Всяко начало е трудно
Може след време да изкарат нещо, знаеш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта