Днес цял ден търсих широки брони из Пловдив. По моргите са по 100 лв в задоволително състояние. По магазините са от 60 лв. за китайски до 75 лв. пак за китайски но малко по-добри. Тази вечер трябва да реша какво да избера и утре купувам. Намирането на задни широки брони май ще се окаже голям проблем....помагайте ! Утре ще има и снимки на новите амортисиори и спортните пружини
Усилено търся и задната маска и задната греда за бронята. Доста са изгнили.
Така и така ще свалям пружините за да ги сменям със спортните реших да купя и комплект амортисиьори. Следват и нови съединител и притескателен диск. След няколко дневно лутане реших да купя нова предна броня. Попаднах на италианска комплект със гредата. Доста по качествена изглежда от китайските. Ще видим колко с времето Май ще се откажа от задната широка броня. Втора употреба няма намиране, а нови започват от 200 лв, бюджета ми е скромен. И с тясната не е зле.....ще видим.
Последна промяна от Stoi на Вто 29 май 2007 18:32, променено общо 1 път.
Колега стахотна инициатива ... продалжавай все така и може да се получи нещо наистина страхотно.Аз да ти кажем по добре естетически ще стоят оригиналните фарове...с една 3 ребрена беземблемна решетка...поне така си мисля аз."Вкус дуругар няма"