лепенка или рисуване?
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ?
Да разбрах те много добре, металик ще е боята и мерси за съвета, обаче първо трябва даSachko написа:А боята на колата металик ли е или е акрил?
ако е металик аз ти предлагам да я даде6 на маистора да приготвиш лепенки и да му кажеш след като прасне базата да залепи лепенките и наи накрая да лакира вси4ко...става добре само 4е трябва да си сигурна кфо иска6,а не след 1 месец да решиш 4е искаш други лепенки(понеже сваляне ве4е няма)
Това според мен е по евтиния вариант от рисуването , а е по красиво от лепенки варху лака!!!
П>С дано да ме разбереш,4е маи се изказах малко сложно

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Ами успех тогава ...
П.С.-като ходиш да ти режат лепенки му кажи на 4овека 4е ще се лакират , за да ти сложи такова фолио...
а има сащо фолио с металик ефект .... тогава ве4е става lupe
това са просто идеи де
ти решаваш
П.С.-като ходиш да ти режат лепенки му кажи на 4овека 4е ще се лакират , за да ти сложи такова фолио...
а има сащо фолио с металик ефект .... тогава ве4е става lupe
това са просто идеи де

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tedy написа:Готино ли става? Аз нещо не мога да си го представя?
Ами ако боята е син металик,а ти сложиш сиво фолио с металик ефект или биала перла (мисля 4е седеф му казваха) отгоре се лакира вси4ко заедно може да стане много истинско (сякаш татоировката е праскана,а не от фолио)
П>С това с цветовете е парвото което ми идва на ум все пак ти си решаваш... може и оранжево да му сложиш

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tedy написа:точно оранжево искам, да е като огън сещаш ли се? Ама чакай сега тая перла върху боята ли се слага или само върху татуировката?
4акаи сега малко с перлите...перлите са 4астици които се садаржат в перления металик(4астици в базата)
ти нали каза 4е иска6 синя колата и аз мисля 4е сиво или бяло(перлено бяло) 6е варви
а има такова фолио с металиков ефект и с него можеш да постигнеш добар резултат....