като се заговори за спойлери и аеродинамика/стабилност темата клони към VW-тунинг.
премествам.
Долният спойлер на широката броня?
- badboy_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Като става дума за спойлери и влиянието им в/у аеродинамичността едва ли някой отчита факта,че в България из ''тунинг'' фирмите нямат аеро тунел и следователно всичко е на око и от един калъп.Виждал съм/я сугурно и вие/разли4ни марки автомобили а пък с един и същи ''тунинг''. Така че за влиянието им в/у стабилността не може да се говори-всичко си е чиста гъзария
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за аеродинамични изпълнения трябва да се дадат много пари, много изчисления, инвестиция - ама после много се оскъпява продукта, а в БГ масата не могат да си мечтаят за тикава неща.....
Аз преди време се влюбих в едно крило за Г3 от карбон регулируемо на 4 степени на натиск ама 480 евро как да ги дам
Аз преди време се влюбих в едно крило за Г3 от карбон регулируемо на 4 степени на натиск ама 480 евро как да ги дам

- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jettro написа:ей пичове, човека пита за 130км/ч, какви Ферарита какви Поршета......
valdo - братле, поне според мен ако искаш да ти е стабилно Голфето наблегни на окачването и по широки гуми, аеродинамиката май не помага много при нашите колици, поне до сега не съм виждал някоя от тези голфчета дето вдигат по 300 да са накичени със сумати спойлери крила, антикрила и т.н.
Но все пак за спойлера - като го няма колатати е с около 10см по отворена отпред - пак според мен - това би трябвало да оказва някакво влияние върхо стабилноста, все пак влиза доста повече въздух под колата, а и това което съм забелязал досега по нашите коли е, че германците са се постарали да не слагат нищо излишно.
Голфето ми е с 185 R15, твърдо окачване. Задните амортесыори са монро

От темата до момента затвърдих собственото си виждане - бронята трябва да си я доокомплектовам. След като се изръся за две нови предни гуми, де...